Akciós termékek, olcsó javítás

Folyamatos kedvezményekkel várjuk régi és új ügyfeleinket, akcióinkat az évszakok változását figyelembe véve és ehhez megfelelően alakítottuk ki. Bővülő szerviz hálózatunk az év bármely szakában vállal javításokat, hatékonyan, minimális kiszállási díj ellenében, előre meghatározott fix árakon.Árnyékolók javítása kedvezményekkel

Az évszakok változásával a kültéri és beltéri árnyékolók használata a napi rutin műveletek közé tartozik. Természetes, hogy ami elromolhat, az néha el is romlik. A gyengébb alapanyagból készült műanyag alkatrészek eltörnek. A használatból eredő kopások elkerülhetetlenek.


Ezek az alkatrészek nem tartoznak a magas áru alkatrészek közé, de tönkre tehetik árnyékolóinkat, redőnyeinket, ezzel bosszúságot okozva, hiszen akkor hagynak cserben , amikor a legnagyobb szükségünk volna  a használatukra. Ezért gyors , és olcsó szerviz hálózatot hoztunk létre. Ennek eredménye , hogy  sok esetben nem tuduk azonnal Önhöz sietni, mivel a megkereséseink folyamatosan nőnek és igyekszünk minden kedves ügyfelünket a lehető leggyorsabban kiszolgálni. 


Továbbra is vállaljuk meglévő árnyékolók javítását, akciós árakon, kiszállási díj nélkül. 


Amennyiben redőnyt, szúnyoghálót, beltéri textil árnyékolót szeretne meg javíttatni, kérjük kattintson a szöveg alatti linkekre, ha nem szeretne  keresgélni, konkrét árakat tudunk mondani Önnek telefonon is, ebben az esetben hívja ügyfélszolgálatunkat  9:00-17:00 között a 061-445-4077 telefon számon.


A 2019-es évben is maradunk a jól bevált régi úton. Új termékek esetén "díj és költségmentesen adunk" árajánlatokat és helyszíni felmérést végzünk! 


Ha Ön szeretne egy árnyékolót, de nem tudja, hogy mi lenne az Ön számára ideális, vagy már tudja hogy mit szeretne, de nem szeretne azért fizetni, hogy valaki megmondja Önnek, hogy mennyibe kerülne pontosan az Ön ablakára, vagy ajtójára, akkor forduljon hozzánk bizalommal. Budapest és vonzáskörzetében csak kiszállási díjért végezzük szolgáltatásainkat. 


Ingyenesen elvégezzük helyszíni felméréseinket, ingyenes szaktanácsadással várjuk új ügyfeleinket.

Mért fontos a tájékozódás és a lehetőségei megismerése? Látogasson el szakértói oldalunkra, vagy olvassa el ide vonatkozó aloldalunkat.


Akcióinkhoz kapcsolódó videóink.


Kültéri textil árnyékolók, és hozzá kapcsolódó videók

Természetes igény támadt a fény áteresztő de hő vissza verő árnyékolásra. Több területen alkalmazható árnyékolókról beszélünk, legyen akár egy kis ablakról szó,vagy egy terasz elejéről,oldaláról, a különböző textilek és szerkezetek megoldást kínálnak minden igény kielégítésére. Alkalmazhatók más árnyékolókkal kombinálva, és önálló szerkezetek ként is. Népszerűségük egyre nő, mert egyes szerkezetekkel alkalmazva több funkciót is betölthetnek. 


Amennyiben szeretné megnézni a naphálóinkat, kérjük kattintson a szöveg alatti linkre.


Szúnyoghálók, és hozzá kapcsolódó videók

 Természetes, hogy a tavaszi felmelegedés meghozza a rovarokat is.Erre a kis problémára sem árt időben felkészülni. Képzeletben mindenki alig várja, hogy a napsugarak betűzzenek az ablakon, a madarak csicsergésére ébredve mindenkinek jól esik kitárni a nyílászárót, és mélyet szippantani a tavaszi reggel friss illatából. Eközben a párkányon ülő kis haver arra készül, hogy beköltözzön otthonunkba. a repülő mini csoda célba is veszi a légteret, és arra készül, hogy megossza velünk a reggelinket. A kérdés, hogy mi szeretnénk átadni az ebédünket is, vagy inkább csináltatunk szúnyoghálót? Kerülje el a természet betolakodóit vegyi anyagok használata nélkül. Ez a legjobb megoldás, nem kell a rovar és szúnyogirtó. Nézze meg szúnyogháló kínálatunkat a szöveg alatti linkre kattintva.

Dupla tokos mobil szúnyogháló működtetése

Szúnyogháló beszerelése új típusú műanyag redőnybe.


Könyökkaros napellenzők

A fejlesztéseknek köszönhetően ez a termékcsalád egyre többet tud nyújtani, mivel a ponyvák és a szerkezetek alkalmazkodnak a változó időjárási körülményekhez. A textilek tartósságát jó példázza a gyári garanciális idő ami 5 év. 


A napellenző ponyvák víz taszítóak, az akril szálak telje kereszt metszetükben azonos színűek, gombásodás gátló bevonattal rendelkeznek, és Uv állóak, és Uv szűrőek. Megvédenek minket az infravörös (hő) sugárzás ellen is, ezzel biztosítják a hatékony árnyékolást és tartósságot.


A modern kor minden követelményét biztosítják számunkra az érzékelős vezérlő rendszerek, ezzel óvják napellenzőinket,és még hatékonyabb árnyékolást biztosítanak számunkra a nap bármely szakában figyelembe véve a változó időjárási körülményeket is! Amennyiben szeretné megnézni könyökkaros napellenzőinket, kattintson a szöveg alatti linkre.


Beltéri textil árnyékolók

Újdonságok 2019-ben

A 2019  év újdonsága az új roletta tok rendszerünk.


Ezen rendszernek köszönhetően bővül termék kínálatunk, új megjelenést kapnak sávrolóink is.A szalagfüggöny textil kínálatunk is új szárnyakat kap,jelen pillanatban, közel 30 típusú anyag közül választhatnak partnereink,és a szín választékok is folyamatosan bővülnek. 


A sávrolók mintavilága is megújult,ezzel még egyedibbé teheti otthonát, irodáját. Amennyiben szeretné  megnézni textil árnyékolóinkat, kérjük kattintson a szöveg alatti linkre.


Lamellás árnyékolók, zsalúziák raffstore

Az Okka MULTIPED lehetővé teszi, hogy a különböző igényeket kielégítő kültéri árnyékolók hatékony egységet képezzenek. Kiindulópont a vakolható zsalúzia lefutó. 


A különböző kombinációs lehetőségek miatt kedvelt zsalúzia ára táblázati konfigurációban meghatározott. Részletekért keressen munkaidőben telefonon, vagy kérjen írásos árajánlatot.


Amennyiben szeretné végig nézni zsalúzia kínálatunkat, úgy kattintson a szöveg alatti linkre.


Okka redőny - Minden ami árnyékolástechnika Minden jog fenntartva. desktop

Segíthetünk?

Hogyan segítsünk?