Állványos napellenző, lábon álló napellenző

minőség

Állványos napellenzőink esetében a felhasznált alap anyagok garantálják a minőséget. Az szerkezetek acél vázak, a napellenző textilek prémium minőségű speciális textilek. 

árak

Állványos napellenzők esetében az árak függnek a szerkezet típusától méretéről és a működtetési módtól.Részletekért érdeklődjön ügyfélszolgálati telefon számunkon, vagy kérjen írásos árajánlatot az erre vonatkozó oldalainkon keresztül.

garancia

Az állványos napellenzőink esetében a garancia minimum 2 év. Bizonyos termékek esetében ez az idő akár 5 évre is nőhet..

megrendelés

Minden esetben a gyártás megkezdése előtt helyszínen egyeztetjük a felmerülő igényeket, és szakmai tanácsadást nyújtunk ügyfeleink részére. A kiválasztott termékeket az Ön igényéhez igazítva gyártjuk és telepítjük állványos napellenzőinket.


termék leírás

Az állványos napellenzők főbb felhasználási területe a szálloda ipar, a vendéglátó ipari, és a kiskereskedelmi egységek. Ezen teraszok legismertebb terasz árnyékolója. Bár a legismertebb változata, az olló karos napellenző, mely hatalmas méreteivel ott pompázik az óvodák és bölcsődék udvarán. Természetesen az állványos napellenzők több típusa is a rendelkezésére áll azzal a céllal, hogy megtalálja azt a kivitelt, amivel igazán kellemes teraszt varázsolhat vendégei számára. 


Egy szép árnyékoló lehet a kert dísze, mely megvédi az alatta ülőket a káros Uv sugárzásoktól, a leégéstől, az esti órákban a hangulatos világítással ellátott árnyékolók új vendégeket csábíthatnak teraszára. Az állványos napellenzőink ponyvája kiváló minőségű, vízlepergető, nem fakul, nem ázik át. A szerkezetek bizonyos változatai szél stabil kivitelben készülnek, és van mobil változata is. 


lábakon álló mobil napellenzőink 


Mini party állványos napellenző

A Mini Party állványos napellenzőnk talpakon álló napellenzők, a szerkezet váza 40 mm x 40 mm -es acél horganyzott zártszelvény. A szerkezet két irányba mozog, de egy tengelyre tekerednek a textilek. Változó szélességben és kinyúlásokban rendelhető.

A Batterfly állványos napellenzők egy talpakon álló ejtő karos napellenző. A szerkezet alapja 40 mm x 40 mm -es horganyzott acél zártszelvény. Az állványos napellenző működtetése redőny gurtnival történik.

A baldahinos napellenző különleges megjelenésével és egyedi működtetésével különlegessé teszi teraszát. A napellenző különlegessége, hogy a tető állása dönthető a nap járásának megfelelően.


Lábakon álló fix állványos napellenző


romantik

gastro basic

gastro full

A Romantik állványos napellenző a a múltat idéző állványos napellenző. Acél váza és az acél karok rendkívül stabil, és tartós szerkezete miatt hatalmas teraszok lefedésére is alkalmassá teszik ezt a speciális állványos napellenzőt. 

A Gastro Basic állványos napellenző az egyik legnépszerűbb termékünk. Tartós és dekoratív megjelenésű. Kézi és motoros kivitelben is rendelhető. Remek ár érték aránnyal rendelkező termék.

A gastro full állványos napellenzők a prémium minőséget és megjelenést képviseli. Beépített világítások, motoros működtetés, szél fény eső automatika garantálja a biztonságot és a kényelmet.


Okka redőny - Minden ami árnyékolástechnika Minden jog fenntartva. desktop

Segíthetünk?

Hogyan segítsünk?