Alumínium redőnyKülső tokos redőny

Termékleírás

Mit érdemes tudni a termékről?


Külső tokos redőny révén a redőny lécei felhúzáskor az ablak külső részén található tokban helyezkednek el. Tekintettel arra, hogy e termék alumíniumból készült sokkal tartósabb és jobb minőségű, mint a műanyagredőnyök.

Vásárlási szempontok


Valamennyi redőny esetében elmondható, hogy bizonyos paraméterek mentén rendelhetőek, így van ez az alumínium külső tokos redőny esetében is. A maximális szélesség és magasság tekintetében érdeklődjön elérhetőségünk bármelyikén. Gyártáshoz legalább 5, de legfeljebb 10 munkanap szükséges.

Minőség és garancia


Az alumínium redőnyökre 2 év teljes körű garanciát vállalunk, mely azt jelenti, hogy ebben az időszakban minden meghibásodott alkatrészt teljesen díjmentesen cseréljük, javítjuk, így például a kopó alkatrészeket is. Továbbá 3 év jótállási garanciát vállalunk, mely azt jelenti, hogy a javítás, illetve csere során csak az anyagköltséget számítjuk fel, a munkadíjat, kiszállási költséget nem.

Megrendelés


Amennyiben érdeklődik valamelyik termék irányt felvesszük a pontos igényét (milyen anyagból szeretné, melyik típust, milyen színben, szeretne -e hozzá valamilyen kiegészítő terméket) és készítünk egy előzetes árajánlatot. Amennyiben az árajánlat megfelelt önnek, feltétlenül szükséges egy helyszíni felmérés - Budapest és Pest megye egész területén ingyenes - annak érdekében, hogy a később legyártót redőny biztosan illeszkedjen a kiválasztott helyére, hiszen minden redőnyt egyedi igények azaz méretek alapján gyártunk. A helyszíni felmérést követően tudunk pontos árajánlatot adni, mely díj és költségmentes. Megrendelés esetén a megrendeléstől számított 5 - 10 munkanapon belül készül el a termék, melyet azt követően felszerelünk. A felszerelt termékre 2 - 5 év teljes körű garanciát vállalunk.

Kiegészítő termékek

Motoros vezérlés


A redőny felhúzása történhet manuális módon (gurtni vagy redőny zsinór), illetve kapcsolós és távirányítós motor segítségével. A nyilvánvaló kényelmi funkcióján kívül érdemes kiemelni, hogy gyerekek vagy idősek számára hatalmas segítséget jelent a redőny használatában. Számos motor közül lehet választani azonban a választáshoz figyelembe kell venni, hogy milyen típusú, méretű redőnyt szeretnék, melyben szívesen segítünk önnek.

Naphálóval szerelve


Bár a redőny hatékonyan véd minket a napfény ellen, de sajnos a sötétség is vele jár, ezért egyre népszerűbb a naphálók alkalmazása. Számos esetben szeretnénk védekezni a lakásunk, házunk gyors felmelegedése ellen, de a teljes sötétség nélkül, melyben a napháló kiváló segítséget biztosíthat és nem utólsó sorban a naphálóval ellátott redőny szúnyoghálóként is működik. A naphálók speciális textilek, melyeket kifejezetten kültéri használatra terveztek. Széles színválaszték , könnyű működtetés, dekoratív megjelenés.

Szúnyoghálóval szerelve


Bár a redőny hatékonyan véd minket a napfény ellen, de sajnos a sötétség is vele jár, ezért egyre népszerűbb a naphálók alkalmazása. Számos esetben szeretnénk védekezni a lakásunk, házunk gyors felmelegedése ellen, de a teljes sötétség nélkül, melyben a napháló kiváló segítséget biztosíthat és nem útólsó sorban a naphálóval ellátott redőny szúnyoghálóként is működik. A naphálók speciális textilek, melyeket kifejezetten kültéri használatra terveztek. Széles színválaszték , könnyű működtetés, dekoratív megjelenés.

Képgaléria

Videógaléria

Kapcsolódó anyagokOkka redőny - Minden ami árnyékolástechnika Minden jog fenntartva. desktop

Segíthetünk?

Hogyan segítsünk?