Az áraink tájékoztató jellegűek, illetve az ár változtatás jogát fenntartjuk.

Telefon: 0620 536 44 43

akciós külső tokos alumínium redőny

Minőség

Mit érdemes tudni az alumínium redőnyünk minőségéről? A jó alumínium redőnyök bevizsgált és minősítési tanúsítvánnyal rendelkező termékek, minden alkatrészük szigorú minőség ellenőrzésen megy keresztül, ezzel szavatolják a redőny gyártók, hogy a kész termék minden minőségi kritériumnak megfelel, és hibátlan alapanyagok biztosítják a zavartalan és hosszú távú működés lehetőségét.

Árak

 A termék alap ára 18500.-/m2, ez az ár tartalmaz minden költséget, szerelést szállítást felmérési díjakat. Szúnyoghálós változata 26.000.-/m2-től érhető el. Kiszállási díjról és összegéről érdeklődjön telefonon.


Egyedi Ral szín és fóliázott tokok esetében alap ár plusz 25 %. Feltüntettett árak Áfával együtt értendőek.

Garancia

Kézi működtetés esetén 2 év teljes körű garanciát biztosítunk.

Motoros redőnyeinkre 5 év garanciát biztosítunk.


megrendelés

Az általunk forgalmazott redőnyök egyedi méretekben kerülnek legyártásra. A gyártáshoz szükséges a pontos méretek vétele és az egyéb szükséges paraméterek meghatározása, amit helyszíni méréssekkel végzünk el. Fontos megjegyezni, hogy minden esetben a redőny vásárlás egy hosszú távú döntés, és figyelembe kell venni a további igényeket is. Ilyen igényt jelent például az utólagos szúnyoghálók beépítésének lehetősége, és az utólagos automatizálás lehetősége is.


Termék leírása

A Magyar piac tele van kétes eredetű termékekkel, amelyek semmilyen azonosítóval nem rendelkeznek, minőségük silány, tartósságuk egyenlő egy jó minőségű új típusú műanyag redőnyével. A kiváló minőségű alumínium redőnyeink hosszú távon biztosítják a biztonság és komfort érzetet, alkatrész után pótlásuk évtizedek óta garantált, és a termékek gyártói a márka név mögött a tökéletes termékek értékesítésére törekednek partner hálózatukon keresztül. 


És ez mennyivel kerül többe Önnek? Az ár mindig kettős, mert olcsóbban ugyan vásárolhat "alumínium redőnyt" 1-2 ezer forinttal négyzetméterenként, de jó alumínium redőnyöket olcsón érdemes vásárolni. Nézze végig kínálatunkat, és biztos , hogy talál olyan terméket, ami megfizethető áron kerül a házára lakására. Biztos lehet benne, hogy alumínium redőny és alumínium redőny között is van különbség, nem csak árban, hanem minőségben is. Szeretnénk megbízható alumínium redőnyöket értékesíteni , és ezért hosszú távú üzleti és partneri kapcsolatokat kiépíteni. A jó árak mellett kiváló minőségű termékekkel várjuk már meglévő és új ügyfeleinket.


Umbroll külső tokos alumínium redőny

Az Umbroll külső tokos alumínium redőnyök széles színválasztékban és kiváló minőségben rendelhető. A pór festett alumínium redőny tokok több formavilágban rendelhetőek, az alumínium redőny lécek 39 mm-es szigetelő habbal ellátott erősített típusú redőny lécek, az alumínium redőny henger porvédő csapágyazással és feltolásgátló féderrel ellátott.  


A lefutó sínek zaj és hőszigetelő kefével ellátottak, a 40 mm átmérőjű fémtengely védő gyűrűkkel van ellátva , a féderek biztosítják a csöndes és biztonságtechnikailag is tökéletes, halk működtetést. Az alsó alumínium redőny profil gumi szigeteléssel és rejtett ütközővel van ellátva. Elérhető szúnyoghálós és naphálós kivitelben is. A tokok extrudált és por festéssel ellátott alumínium profilok , két alapszínben rendelhetőek.


 A közel húsz színből álló redőny szín skálának köszönhetően minden ügyfelünk megtalálja a számára ideális termékek kombinációt. A termék alap ára 18.000.-/m2, ez az ár tartalmaz minden költséget, szerelést szállítást felmérési kiszállási díjaka és az Áfa-t is. Szúnyoghálós változata 26.000.-/m2-től érhető el. A garanciális idő minimum 2 év!


Umbroll alumínium redőny ár

A külső tokos alumínium redőnyök esetében a négyzetméterhez tartozó árakat a következő tényezők befolyásolják: Redőny tok formája, kialakítása a redőny tok színe, a redőny sín színe, a redőny léc színe, az alumínium redőny típusa (sima vagy szúnyoghálós változat) és a működtetés módja, kézi vagy motoros működtetés.

Alumínium redőny árkalkulátor

Az árak kézi működtetésű redőnyök esetében érvényesek, motoros működtetés esetében a motor plusz költséget jelent. A táblázatban szereplő árak tartalmazzák a felmérési kiszállási kiszállítási és szerelési költségeket. Az árak az Áfa-t nem tartalmazzák!Alap színű redőnytok:        ( fehér vagy sötét barna színben)

Alap színű redőny léccel:   (fehér,bézs,sötét bézs,sötét barna, ezüst,)

Egyedi Ral színű redőnytok:       ( Ral színskála színben)

Alap színű redőny léccel:             (fehér,bézs,sötét bézs,sötét barna, ezüst,)

 • sima redőny:                                        18.000 Ft / m2
 • szúnyoghálós redőny:                       26.000 Ft /m2
 • naphálós redőny:                                34.000 Ft /m2

Alap színű redőnytok:         ( fehér vagy sötét barna színben)

Extra színű redőny léccel: (világos szürke, zöld, krém-fehér, elefántcsont, bordó,                                                           antracit-szürke, aranytölgy, dió, mahagóni, sötét szürke)

 • sima redőny:                                        20.000 Ft / m2
 • szúnyoghálós redőny:                       29.000 Ft /m2
 • naphálós redőny:                                40.000 Ft /m2
 • sima redőny:                                        21.600 Ft / m2
 • szúnyoghálós redőny:                       31.200 Ft /m2
 • naphálós redőny:                               40.800 Ft /m2

Egyedi színű redőnytok:    ( Ral színskála színben)

Extra színű redőny léccel: (világos szürke, zöld, krém-fehér, elefántcsont, bordó,                                                           antracit-szürke, aranytölgy, dió, mahagóni, sötét szürke)

 • sima redőny:                                        22.500 Ft / m2
 • szúnyoghálós redőny:                       32.500 Ft /m2
 • naphálós redőny:                                42.500 Ft /m2

Egyéb alumínium redőny típusaink, Vakolható tokos alumínium redőny, famintázatú alumínium redőny

Külső tokos alumínium redőnyök további változatait a szöveg alatti linkeken keresztül is elérhet:
umbroll alumínium redőnyléc színminta

Az alumínium redőny léc szín mintákban szereplő színek folyamatosan bővülnek. Bizonyos színek esetében előfordul, hogy beszállítást igényelnek, ez a gyártási idő változásával járhat.  Olykor az egyedi színek beszerzésének időtartama akár 2 hét is lehet, például , ha Ön olyan redőny lécet szeretne, ami fenyőzödl színű, annak sincs semmi akadálya, csak meg kell várni a beszállítást, és utána kezdődhet az alumínium redőny gyártási folyamata.

A redőny lécek színe a fényképek miatt eltérhet a valóságtól, mivel a képek csak illusztrációk. A színek pontos egyeztetését helyszíni felméréskor végezzük. 

Alumínium redőny tokok egyedi ral színben

Külső tokos alumínium redőnyök esetében a redőny tokok és a vezető sínek egyedi színben is kivitelezhetőek. Például, ha Ön antracit szürke redőny léceket szeretne, és hozzá szín azonos antracit szürke redőny tokot és vezető sínt, akkor ez sem jelent semmilyen akadályt, mert az alumínium redőny léchez tökéletesen megegyező keretet is le gyártjuk, hogy ezzel még egyedibbé tudja tenni házát, lakását. A minőség mellé az elegancia is társulhat, egy jól kiválasztott színnel. Tegye még egyedibbé a ral színskála bármely színével. 


Alumínium redőny tokok egyedi formában

Tegye egyedivé alumínium redőnye kinézetét, és válasszon ovális henger formájú redőny tokot. Előnye, hogy nem csak különleges megjelenést biztosít, de optikailag is kisebbnek tűnik a redőny tok mérete. 


A külső tokos redőnyök esetében a redőny tokok kilóghatnak a fal síkjából. A henger formának köszönhetően a redőny tok a falról lecsurgó vizet könnyeben elvezeti maga elé. Nem csak esztétikusabb, de praktikus megoldást is jelent az ön számára.


A redőny sínek is egy henger formájú burkolatot kapnak, ami nem csak esztétikusabbá teszi redőnyét, de biztonságtechnikailag is növeli alumínium redőnye hatékonyságát.


Alumínium redőny tokméretek

Az alumínium redőny tokok mérete függ a redőny típusától, pl: szúnyoghálós alumínium redőny, és függ a redőny teljes magasságától.


 A redőny tokok három méretben elérhetőek, 137 mm, 165 mm és 180 mm. A táblázatunk segítségével könnyen előre is kikalkulálhatja az új alumínium redőny várható tokméretét.

Redőny tok mérete

A redőny tokhoz tartózó paraméterek

 • 137 mm
 • 165 mm
 • 180 mm

Sima aluredőny

Max. magasság

 • 160 cm
 • 250 cm
 • 330 cm

szúnyoghálós aluredőny

Max. magasság

 •   95 cm
 • 180 cm
 • 240 cm

Motoros alumínium redőny

Mint  minden elektronikai termék, a redőny motorok ára is kedvezően alakult az elmúlt évtizedben. A  mai redőny motorok ára a fejlesztéseknek, és a népszerűségüknek köszönhetően 15 év alatt a felére csökkent. A külső tokos alumínium redőnyök motoros változatai ,mára szinte minden naposakká váltak, köszönhető a vezérlések fejlődésének, és a kényelmi funkcióknak.


 Ezért minden motoros alumínium redőnyünkre 5 év teljes körű garanciát vállalunk, és nem csak a redőny motorokra, hanem az alumínium redőnyökre is! Összhangban az alumínium redőny gyártóink fejlesztéseivel a kész termék garanciális ideje 5 év, ami megegyezik a redőny motorokat gyártók 5 év garanciájával. A prémium minőségű alumínium redőnyök tökéletes biztonságot nyújthatnak otthonuk, házuk számára hosszú távon is. Nézze meg a témához kapcsolódó videóinkat is.
Nagy felületű redőnyök esetén minden kép érdemes külső tokos motoros alumínium redőnyt választani, mert a redőny lécek súlya kisebb a műanyag redőny lécekénél, viszont merevsége és szigetelő képessége sokkal nagyobb.


Megrendelés menete

Az általunk forgalmazott redőnyök egyedi méretekben kerülnek legyártásra. A gyártáshoz szükséges a pontos méretek vétele és az egyéb szükséges paraméterek meghatározása, amit helyszíni méréssekkel végzünk el. Fontos megjegyezni, hogy minden esetben a redőny vásárlás egy hosszú távú döntés, és figyelembe kell venni a további igényeket is. Ilyen igényt jelent például az utólagos szúnyoghálók beépítésének lehetősége, és az utólagos automatizálás lehetősége is. Tapasztalataink szerint fontos ezeket az igényeket a megrendelővel egyeztetni, mivel a későbbiekben ezen kiegészítők beépítésének a lehetőségét nem szabad figyelmen kívül hagyni. Jó példa erre az ablak redőny esetében a szúnyogháló, mivel sok esetben igény merül fel egy mobil háló beépítésére, de ha ezt a redőny nem teszi lehetővé,  akkor ezt nem lehet könnyedén kivitelezni. Ilyen probléma szokott lenni a redőnyök utólagos motorizálása is. Utólagos motorizálás esetében az elektromos hálózat kiépítése nem minden esetben megoldható esztétikusan. Figyelembe véve ezen körülményeket és a tapasztalatainkat, már a felmérés során figyelembe vesszük esetleges későbbi igényeit is. A közösen meghatározott paraméterek alapján legyártatjuk redőnyeit, amit rövid határidőm belül felszerelünk Önnek. 


Garancia

Az alumínium redőnyök esetében a garancia a redőnyökre és a kopó alkatrészekre 2 év. Bizonyos esetekben ez az idő több, mivel a motoros redőnyeinkre 5 év garanciát vállalunk. 


Alumínium redőny árak

Alumínium redőnyök esetében az árakat a következők befolyásolják. A redőny márkája, a redőny léc színe a redőny tok színe és a működtetési mód. Továbbá egy típuson belül változik az ár ha kiegészítő terméket például szúnyoghálót rendel hozzá. Ezen paraméterek egyeztetése után pontos árakat tudunk Önnek meghatározni. Ezért sok esetben nem elég egy méret. Amennyiben árajánlatot kér, kérjük vegye figyelembe ezeket a tényezőket is. Sokszor tapasztaljuk, hogy a meghatározott paraméterek alapján egy redőny esetében akár tíz-tizenöt árat is tudnánk adni egy adott méretű redőnyre. Amennyiben írásos árajánlatot szeretne, kérjük, hogy minden esetben adja meg telefon számát, hogy szükség esetén felvehessük Önnel a kapcsolatot. 


Így is ismerheti:

redőnyszerelés, redőny alkatrész, motoros redőny, biztonsági redőny, redőny automata, elektromos redőny, alu redőny, redőny készítés, redőny árkalkulátor, ablak redőny, redőny árlista, hőszigetelt redőny, redőny felszerelése, redőny alkatrész bolt, olcsó redőny, redőny webáruház, redőny felhúzó, redőny webshop, redőny szerelése, redőny felszerelés, használt redőny, redőny gyártás, redőny ajtó, redőny csere, automata redőny, redőny automata szerelése, vakolható tokos redőny, motoros redőny szerelése, külső tokos redőny, hőszigetelő redőny, redony szerelés, külső redőny, redőny olcsón, belső redőny, redőny összeszerelése, akciós redőny,redőny távirányító, hangszigetelő redőny, redőny színek, redőny rendelés, redőny Újpest, redőny Kispest, redőny tárcsa, nagy redőny, redőny tartozékok, redőny alkatrész webáruház, redőny beépítés, redőny bolt, redőny felújítás, fa redőny alkatrészek, redőny típusok, redőny fajták, redőny képek, motoros redőny utólag, elektromos redőny motor, redőny szerelési útmutató, redőny árajánlat, vakolható redőny, elektromos redőny utólag, redőny motorizálás, redőny helyett, redőny nagyker, kombi redőny, belső tokos redőny, varga redőny, eladó redőny, redőny áruház, redőny eladó, redőny fórum, redőny részei, műanyag redőny árak, redőny szerelés árak, redőny készítés árak, ablak redőny árak, alu redőny árak, szúnyoghálós árak, redőny szúnyoghálóval árak, hőszigetelt redőny árak, akciós alumínium redőny árak, műanyag redőny árak, műanyag redőny alkatrészek, műanyag redőny szerelése, új típusú műanyag redőny, műanyag redőny akciók, műanyag redőny webáruház, műanyag redőny árkalkulátor, hőszigetelt műanyag redőny, műanyag redőny színek, műanyag redőny árlista, alumínium vagy műanyag redőny,alumínium redőny, alumínium redőny akció, alumínium redőny árlista, alumínium redőny színek, hőszigetelt alumínium redőny, motoros redőny ár, elektromos redőny ár, biztonsági redőny ár, redőny motor ár, kombi redőny ár, vakolható redőny tok, vakolható redőnyök, redőny tok méretek, vakolható redőny tok ár, hőszigetelt redőny tok, redőny tok szigetelés, rejtett redőny tok, beépített redőny 

alumínium redőnyök készítése a következő településeken:

Szentendre, Pilisszentlászló, Budakalász, Pomáz, Csobánka, Szigetmonostor, Leányfalu, Pócsmegyer, Tahitótfalu, Tahitótfalu, Dunabogdány, Kisoroszi, Visegrád, Visegrád, Dömös, Pilismarót, Érd, Sóskút, Pusztazámor, Budaörs, Törökbálint, Diósd, Biatorbágy, Herceghalom, Bicske, Óbarok, Csabdi, Mány, Szár, Újbarok, Szárliget, Páty, Zsámbék, Tök, Perbál, Pilisjászfalu , Piliscsaba , Solymár, Pilisszentiván, Pilisvörösvár, Tinnye, Telki, Remeteszőlős, Etyek, Budakeszi, Budajenő, Nagykovácsi, Pilisszántó, Üröm, Pilisborosjenő, Pilisszentkereszt, Pilisszentkereszt, Gödöllő, Szada, Veresegyház, Erdőkertes, Valkó, Vácszentlászló, Zsámbok, Isaszeg, Dány, Pécel, Dunakeszi, Göd, Sződliget, Sződ, Csörög, Csömör, Nagytarcsa, Kistarcsa, Kerepes, Kerepes, Mogyoród, Fót, Csomád, Őrbottyán, Vácrátót, Váchartyán, Kisnémedi, Püspökszilágy, Vácduka, Aszód, Kartal, Verseg, Kálló, Erdőkürt, Erdőtarcsa, Iklad, Domony, Galgamácsa, Vácegres, Váckisújfalu, Bag, Hévízgyörk, Galgahévíz, Tura, Monor, Péteri, Vasad, Csévharaszt, Monorierdő, Pánd, Káva, Bénye, Gomba, Vecsés, Üllő, Gyömrő, Ecser, Maglód, Mende, Sülysáp, Sülysáp, Kóka, Úri, Tápiószecső, Tóalmás, Tápióság, Szentmártonkáta, Szentlőrinckáta, Ráckeve, Lórév, Szigetszentmiklós, Halásztelek, Szigethalom, Tököl, Szigetcsép, Szigetszentmárton, Szigetújfalu, Szigetbecse, Makád, Dunaharaszti, Taksony, Dunavarsány, Délegyháza, Áporka, Majosháza, Kiskunlacháza, Dömsöd, Apaj, Bugyi, Alsónémedi, Gyál, Felsőpakony, Ócsa, Inárcs, Kakucs, Újhartyán, Dabas, Dabas, Tatárszentgyörgy, Hernád, Örkény, Pusztavacs, Táborfalva, Dunaújváros, Dunaújváros, Nagyvenyim, Mezőfalva, Daruszentmiklós, Előszállás, Nagykarácsony, Baracs , Baracs, Kisapostag, Perkáta, Szabadegyháza, Sárosd, Hantos, Nagylók, Százhalombatta, Ercsi, Iváncsa, Beloiannisz, Besnyő, Adony, Kulcs, Rácalmás, Tárnok, Martonvásár, Tordas, Gyúró, Ráckeresztúr, Baracska, Kajászó, Vál, Kápolnásnyék, Pázmánd, Vereb, Velence , Gárdony, Gárdony, Gárdony, Pusztaszabolcs, Esztergom, Esztergom, Dorog, Kesztölc, Leányvár, Piliscsév, Csolnok, Dág, Sárisáp, Nagysáp, Bajna, Epöl, Máriahalom, Úny, Annavölgy, Tokod, Tokodaltáró, Bajót, Tát, Mogyorósbánya, Nyergesújfalu, Lábatlan, Süttő, Neszmély, Dunaalmás, Vác, Nőtincs, Ősagárd, Felsőpetény, Kosd, Rád, Penc, Csővár, Keszeg, Alsópetény, Nézsa, Legénd, Verőce, Kismaros, Szokolya, Kóspallag, Nagymaros, Zebegény, Szob, Márianosztra, Ipolydamásd, Letkés, Ipolytölgyes, Nagybörzsöny, Vámosmikola, Tésa, Perőcsény, Kemence, Bernecebaráti, Szendehely, Berkenye, Nógrád, Diósjenő, Borsosberény, Nagyoroszi, Drégelypalánk, Hont, Patak, Dejtár, Rétság, Tereske, Bánk, Romhány, Kétbodony, Kisecset, Szente, Szátok, Tolmács, Horpács, Pusztaberki, Érsekvadkert, Balassagyarmat, Ipolyszög, Patvarc, Ipolyvece, Őrhalom, Hugyag, Csitár, Iliny, Nógrádmarcal, Cserhátsurány, Herencsény, Csesztve, Galgagyörk, Püspökhatvan, Acsa, Nógrádsáp, Galgaguta, Bercel, Vanyarc, Nógrádkövesd, Szécsénke, Becske, Magyarnándor, Cserháthaláp, Debercsény, Terény, Szanda, Mohora, Szügy, Cegléd, Tápiószentmárton, Nyársapát, Csemő, Pilis, Nyáregyháza, Újlengyel, Albertirsa, Dánszentmiklós, Mikebuda, Ceglédbercel, Cegléd, Abony, Kőröstetétlen, Jászkarajenő, Törtel, Nagykőrös, Kocsér, Nagykáta, Tápióbicske, Farmos, Tápiószele, Tápiógyörgye, Újszilvás, Tápiószőlős, Tatabánya, Gyermely, Szomor, Vértessomló, Várgesztes, Tarján, Héreg, Vértestolna, Tardos, Tata, Baj, Vértesszőlős, Oroszlány, Környe, Kecskéd, Kömlőd, Dad, Bokod, Szákszend, Császár, Vérteskethely, Bakonysárkány, Aka, Kisbér, Kisbér, Ászár, Kerékteleki, Bársonyos, Bakonyszombathely, Bakonybánk, Réde, Ácsteszér, Csatka, Súr, Tata, Szomód, Dunaszentmiklós, Kocs, Naszály, Komárom, Komárom, Mocsa, Komárom, Almásfüzitő, Ács, Nagyigmánd, Bábolna, Tárkány, Bana, Tárkány, Csép, Ete, Kisigmánd, Csém

Hőszigetelő redőny és biztonsági redőny

Az alumínium redőny az egyik legnépszerűbb redőny típus hazánkban. Ezt a redőny típust több okból is kedvelik. Remek szigetelő képességgel bír. Könnyű működtetni és tartós. Hazánkban a redőny gyártás több mint 100 éve kezdődött, német országból származó technikai alapokkal. Ez a mai napig jellemző maradt. A német rendszerű külső tokos alumínium redőnyöket a 1990-es évek elején kezdték el hazánkban forgalmazni, bár akkoriban ez a termék nem volt nagyon népszerű a lakosság körében. Térhódítása a hazai redőny gyártásnak köszönhető a 2000-es évek elején. 


Az akkoriban hazánkba települő német tulajdonú gyárak elkezdték a hazai alumínium redőny gyártást. Mára már több alumínium redőny gyártó cég versenyez a vevőkért. A verseny helyzet mindig jót tesz egy hazai vásárlónak. Mivel több szolgáltató és hazai gyártó is versebe száll. A verseny több stratégiával történhet. Vannak cégek, akik a termék árát próbálják meg olcsóbbá tenni, és vannak olyan cégek is, akik az ár megtartása mellett javítják termékeik minőségét és több szolgáltatást nyújtanak ügyfeleiknek ugyan azon az áron. 


Hogy lehet javítani egy termék minőségén? Jobb hőszigetelő képességű redőny gyártásával, vagy nagyobb biztonságot nyújtó redőny gyártásával. Az alumínium redőnyeink minden magyar szabványnak és biztonságtechnikai előírásnak megfelelő minőségi termékek. A folyamatos újításoknak köszönhetően tartósabbak, és megbízhatóbban elődeiknél. Könnyebb mozgatni, jobban szigetel, és nagyobb biztonságot nyújt. De mitől is lesz alumínium redőny az alumínium redőny? Milyen kritériumoknak kell megfelelnie? Az alumínium redőny legfőbb jellemzői a következőek: Gyári alumínium redőny tok, mely szerelő nyílással van ellátva, alumínium redőny sin, mely kefézett vagy gumírozott, A redőny tengely motor befogadására alkalmas acél tengely, mely műanyag vagy gumi védő gyűrűkkel van ellátva. 


A redőny lécek arriterezéssel ellátottak, az úgy nevezett alsó záró léc gumi szigeteléssel ellátott, a redőny lécek és a redőny tengely közti kapcsolatot feltolás gátló féderrel vagy merev feltolásgátlóval  szerelik. A legyártott alumínium redőnyöket nagy fokú minőség ellenőrzésnek vetik alá már a gyártás folyamán mely garantálja a hosszú távú működést. A redőny gyártás során minden egyes redőny alkatrészt átvizsgálnak, és csak tökéletes és hibátlan minőségű alkatrészekből készülhet alumínium redőny. A gyártó sorok minden terméket kódokkal látnak el, ennek köszönhetően a későbbiekben is nyomon követhető minden legyártott termék eredete, mérete, és a gyártási folyamata is. Ennek a folyamatnak köszönhetően szinte 100%-ban ki van zárva a hibás redőny alkatrészek bekerülése a külső tokos alumínium redőnybe.


 A redőnyöket folyamatosan szúró próba szerűen is ellenőrzik. Ez a gyakorlatban a következőket jelenti. Kiválasztanak a gyártási folyamatban egy redőnyt, amit kicsomagolnak, össze szerelik, mald egy speciális állványra helyeznek. Az állvány dolga a tesztelés. A redőnyt az állvány működteti, és a gyakorlatban tesztel. Föl húzza a redőnyt, majd leengedi. Ezt a folyamatot percenként 15 alkalommal teszi meg. A teszt 24 órán keresztül folyik. Ez a gyakorlatban minden napi használat mellett közel 30 évnyi  használatot eredményez. A 24 órás teszt után szétszedik a redőnyt, majd ellenőrzik a kopó alkatrészek állapotát. Ha redőny alkatrészek kopása, és a redőny állapota megfelel a minőség elvárásoknak, akkor a gyártás zavartalanul folytatódhat. 


Ezt a tesztet egy héten több alkalommal is elvégzik, hogy Ön csak tökéletes minőségű alumínium redőnyt kaphasson. 

Hogy lehet egy termék ára olcsóbb? Az olcsó redőnynek ára van, de minősége nincs. Ha egy alkatrész ára csökken, akkor a felhasznált alap anyag minősége rosszabb lesz. Ha az alap anyag rosszabb, a kész termék is rosszabb, ez nem is lehet kérdés. Persze ilyenkor jön, az új beszállító meg a saját gyártás és a többi érv. Ha mi saját redőnyt gyártanánk, amit magunknak is felszerelnénk, szinte biztos hogy ugyan olyan áron tudnánk adni Önnek, mint ha partnereinktől megvennénk azt. És nem lenne jobb sem. A magyar piacon vannak alumínium redőny gyártók, és alumínium redőny forgalmazók.


 Aki gyárt és forgalmaz, az melyiket tudja jól csinálni? Beszélhetünk mellé, de szerintünk nem tudnánk jobb mosóport sem gyártani, és nem tudnánk jobb fogkrémet sem, mint a piacon fellelhető.  

alumínium redőny típusok

Alumínium redőny típusaink között a következő alumínium redőny típusok léteznek: Külső tokos alumínium redőny, vakolható tokos alumínium redőny Külső tokos motoros alumínium redőny, Vakolható tokos motoros alumínium redőny , szúnyoghálós külső tokos alumínium redőny, szúnyoghálós motoros külső tokos alumínium redőny, vakolható tokos szúnyoghálós motoros alumínium redőny, famintázatú alumínium redőny, famintázatú motoros alumínium redőny , szúnyoghálós famintázatú alumínium redőny, szúnyoghálós motoros famintázatú alumínium redőny


A-Á

Abony

4.500.-

Acsa

4.000.-

Albertirsa

4.500.-

Alsónémedi

3.000.-

Apaj

4.500.-

Áporka

5.000.-

Aszód

4.000.-

 

 

B

Bag

4.000.-

Bénye

4.000.-

Bernecebaráti

6.000.-

Biatorbágy

4.000.-

Budajenő

3.000.-

Budakalász

3.000.-

Budakeszi

3.000.-

Budaörs

3.000.-

Bugyi

4.000.-

 

 

C-Cs

Cegléd

5.000.-

Ceglédbercel

4.500.-

Csemő

5.000.-

Csévharaszt

4.000.-

Csobánka

3.000.-

Csomád

3.000.-

Csömör

3.000.-

Csörög

4.000.-

Csővár

4.000.-

 

 

D

Dabas

5.000.-

Dánszentmiklós

4.500.-

Dány

4.000.-

Délegyháza

3.500.-

Diósd

3.000.-

Domony

4.000.-

Dömsöd

4.500.-

Dunabogdány

4.500.-

Dunaharaszti

3.000.-

Dunakeszi

3.000.-

Dunavarsány

4.500.-

 

 

E-F

Ecser

3.000.-

Farmos

3.500.-

Érd

3.000.-

Felsőpakony

3.000.-

Erdőkertes

4.000.-

Fót

3.000.-

G-GY

Galgagyörk

4.500.-

Galgahévíz

4.500.-

Galgamácsa

4.500.-

Gomba

4.000.-

Göd

3.000.-

Gödöllő

3.000.-

Gyál

3.000.-

Gyömrő

3.000.-

H-I-J

Halásztelek

3.000.-

Iklad

4.000.-

Herceghalom

3.000.-

Inárcs

4.000.-

Hernád

5.000.-

Ipolydamásd

5.500.-

Hévízgyörk

4.500.-

Ipolytölgyes

5.500.-

Jászkarajenő

5.000.-

Isaszeg

3.000.-

K

Kakucs

4.000.-

Kisoroszi

4.000.-

Kartal

4.000.-

Kistarcsa

3.000.-

Káva

4.500.-

Kocsér

5000.-

Kemence

6.000.-

Kóka

3.000.-

Kerepes

3.000.-

Kosd

4.000.-

Kiskunlacháza

4.000.-

Kóspallag

5.000.-

Kismaros

5.000.-

Kőröstetétlen

5000.-

Kisnémedi

4.000.-

 

 

L-M

Leányfalu

4.000.-

Márianosztra

5.000.-

Letkés

5.000.-

Mende

3.000.-

Lórév

4.500.-

Mikebuda

5.000.-

Maglód

3.000.-

Mogyoród

3.000.-

Majosháza

3.000.-

Monor

4.000.-

Makád

4.500.-

Monorierdő

4.000.-

N-Ny

Nagybörzsöny

5.000.-

Nagykőrös

5.000.-

Nagykáta

4.500.-

Nagytarcsa

3.000.-

Nagykovácsi

3.000.-

Nyáregyháza

4.500.-

Nagymaros

4.500.-

Nyársapát

5.000.-

O-Ö

Ócsa

3.500.-

Őrbottyán

4.000.-

 

 

Örkény

5.000.-

P

Pánd

4.000.-

Pilisszántó

3.500.-

Páty

4.000.-

Pilisszentiván

3.000.-

Pécel

3.000.-

Pilisszentkereszt

4.000.-

Penc

4.000.-

Pilisszentlászló

4.000.-

Perbál

4.000.-

Pilisvörösvár

3.000.-

Perőcsény

6.000.-

Pócsmegyer

4.000.-

Péteri

4.000.-

Pomáz

3.000.-

Pilis

4.000.-

Pusztavacs

5.000.-

Pilisborosjenő

3.000.-

Pusztazámor

3.500.-

Piliscsaba

3.500.-

Püspökhatvan

4.000.-

Pilisjászfalu

3.500.-

Püspökszilágy

4.000.-

R-S

Ráckeve

4.500.-

Solymár

3.000.-

Rád

4.000.-

Sóskút

3.500.-

Remeteszőlős

3.000.-

Sülysáp

3.500.-

SZ

Szada

3.500.-

Szigetmonostor

4.000.-

Százhalombatta

3.500.-

Szigetszentmárton

4.500.-

Szentendre

3.500.-

Szigetszentmiklós

3.000.-

Szentlőrinckáta

4.500.-

Szigetújfalu

4.500.-

Szentmártonkáta

4.500.-

Szob

5.000.-

Szigetbecse

4.500.-

Szokolya

5.000.-

Szigetcsép

4.500.-

Sződ

3.500.-

Szigethalom

4.000.-

Sződliget

3.500.-

T

Táborfalva

5.500.-

Tatárszentgyörgy

5.000.-

Tahitótfalu

3.500.-

Telki

4.000.-

Taksony

3.000.-

Tésa

6.000.-

Tápióbicske

4.500.-

Tinnye

4.000.-

Tápiógyörgye

4.500.-

Tóalmás

4.000.-

Tápióság

4.500.-

Tök

4.000.-

Tápiószecső

4.500.-

Tököl

3.000.-

Tápiószele

4.500.-

Törökbálint

3.000.-

Tápiószentmárton

4.500.-

Törtel

4.500.-

Tápiószőlős

4.500.-

Tura

4.000.-

Tárnok

3.000.-

 

 

U-Ű

Újhartyán

4.000.-

Úri

4.500.-

Újlengyel

4.500.-

Üllő

3.000.-

Újszilvás

4.500.-

Üröm

3.000.-

V

Vác

4.000.-

Vámosmikola

6.000.-

Vácduka

4.000.-

Vasad

4.000.-

Vácegres

4.000.-

Vecsés

3.000.-

Váchartyán

4.000.-

Veresegyház

3.000.-

Váckisújfalu

4.000.-

Verőce

4.500.-

Vácrátót

4.000.-

Verseg

4.000.-

Vácszentlászló

4.000.-

Visegrád

5.000.-

Valkó

4.000.-

 

 

 

Z-ZS

Zebegény

5.000.-

Zsámbék

3.500.-

 

 

Zsámbok

3.500.-

kiszállás és felmérés az alábbi településeken az alábbi árakon!

Okka redőny - Minden ami árnyékolástechnika Minden jog fenntartva. desktop

Segíthetünk?

Hogyan segítsünk?