Akciós Napellenzők

Minőség

A napellenzőink prémium minőségű alap anyagok felhasználásával készülnek. A textilek Uv állóak, nem fakulnak vízlepergetőek és gombásodás elleni bevonattal ellátottak. A szerkezeteink bevizsgált és tesztelt szerkezetek. A gyártásuk során szigorú minőségi ellenőrzésen esnek át. 

árak

A napellenző árainkat a méretek a napellenző típusa és a kiválasztott méretek befolyásolják. Pontos árainkat megtalálják a termékek aloldalain, vagy kérjen írásos árajánlatot ügyfélszolgálatunkon keresztül. 

garancia

Kézi működtetésű napellenzőinkre 2 év garanciát vállalunk, motoros automatizált napellenzőikre 5 év garanciát vállalunk.

megrendelés menete

Helyszíni felmérés keretein belül pontos egyeztetés után gyártjuk le napellenzőinket. A legyártott napellenzőinket előre egyeztetett időpontban szereljük fel.mért válasszon minket?

A feltüntetett termékeink 100 %-ban magyar gyártású és fejlesztésű termékek. Minden napellenző szerkezetünk egyedi méretek alapján az Ön igényeit figyelembe véve kerül gyártásra. 


A termékeink ára tartalmazza a felszerelés, kiszállítás, költségét BUDAPESTEN ÉS PEST MEGYÉBEN. Az árak forintban  és áfával együtt értendőek. Bizonyos termékeink esetében a gyaranciális idő a magyar piacon a legmagasabb. napellenzőknél jó tudni

Mire érdemes figyelni, mikor napellenzőt vásárlunk? Tudnunk kell, hogy a napellenző szerkezeteknek és ponyváknak speciális anyagból kell készülnie! Az általunk szerelt és forgalmazott napellenzők speciálisan erre a célra gyártott alapanyagból készülnek, de ezek között is van eltérés. A szerkezetek típustól függetlenül extrudált alumínium profilokból épülnek fel, a napellenző ponyvák alapanyaga 100% akril , aminek köszönhetően nem fakul , minden szál teljes keresztmetszetében egy színű, és egy különleges eljárásnak köszönhetően nem penészedik, nem algásodik, és lepergeti a vizet! Minimum 30%-ban verik vissza az Uv -t de van 40%-os , 60%-os , 80%-os és van 98%-os ponyva is. 


Az a ponyva, aminek magas az UV szűrő képessége, annak magas a víztaszító képessége is. Mindig a jó megoldás a megoldás ...Minden napellenzőnkbe utólag is szerelhető motor, a motorok mellé különböző vezérlés , érzékelők. Ennek köszönhetően meg tudjuk óvni az erős széltől, és be tudjuk állítani, hogy csak tegye a dolgát, akkor is, amikor nem vagyunk otthon. Ennek eredménye, hogy hűvösebb lesz a teraszunk, a nappalink, nem tűz be a nap, nem égeti szét a bútorainkat, a parkettát, pénzt és energiát spórolunk vele. Szerelhetünk rá világítást,  fűtést, stb... Egyedivé tehetjük teraszunkat, élvezhetjük napsütésben, vagy akár meg is ebédelhetünk alatta egy kellemes nyári záporban is, anélkül, hogy megáznánk.


Napellenzők mellett egyéb árnyékolók is megoldást nyújthatnak Önnek. Ingyenes felmérés megrendelés esetén, gyors gyártás, precíz szerelés, egyedi megoldások. Ne féljen kérdezni, mi csak az idejét kérjük,hogy úgy dönthessen, ahogy magának a legjobb. Sok esetben kell egyedi megoldásokat alkalmaznunk, hogy napellenzője biztonságban ,és stabilan legyen felszerelve. Ezért alkalmazunk speciális rögzítési technikát, és igény szerint gyártunk speciális tartó konzolokat is. Legyen szó szigetelt falakról, könnyű szerkezetes házakról, tetőterekről, kerti, és "parti" állványokról panel ház erkélyekről. Figyelembe vesszük a napellenző méretét, tömegét, és ezek alapján kiszámoljuk, és túl biztosítva szereljük fel a terméket. 


Terasz árnyékolóink ponyvája kiváló minőségben és 5 év garanciával várja új tulajdonosait. Remek  árakat és extra minőségi napellenzőket biztosítunk az ügyfeleink részére. Továbbá vállalunk állványos napellenzőket óvoda, bölcsőde, kávéház teraszra, fagyizóhoz,éttermek kerthelyiség számára is. Napellenzőink működtetése történhet kézzel, kurblis változatban ,kitekerhető, és motoros elektromos meghajtással is. Fali kapcsolós vagy távirányítós változatban is.


Népszerű Könyökkaros napellenző típusaink

umbroll Mini

basic new

Basic extra

.A könyökkaros napellenzők  típusai között a mini napellenzőnk az olcsó kategóriába tartozik. A napellenző maximális szélessége 6 méter, a karok kinyúlása maximum 225 cm. A kar kinyúlása vízszintesen értendő, ezért a dölésszög beállításával az árnyék mérete csökken. Kevésbé szeles helyekre ajánluk. Alkalmas kissebb teraszok és erkélyek árnyékolására, pl. panel erkélyek, kisebb társasházi erkélyek, kissebb teraszok árnyékolására. Szélállósága gyengébb a többi típusénál, ezért folyamatos felügyeletet igényel.

A magyar piac legnépszerűbb és legkedveltebb könyökkaros napellenzője. Kiemelkedő a termék ár érték aránya. A szekezet szélessége 200 cm től akár 10 méter szélességig gyártható. A maximális kar kinyúlása 350 cm. A kar kinyúlása vízszintesen értendő, ezért a dölésszög beállításával az árnyék mérete csökken. A Basic new könyökkaros napellentő alkalmas teraszolk, erkélyel, vendéglátó ipari egységek teraszainak árnyékolására. Az extrudált alkatrészeknek köszönhetően erős és tartós szerkezet, mely könnyen szerelhető.

A BASIC napellenző a legrégebben gyártott, legnépszerűbb könyökkaros árnyékoló. Az öntvény alkatrészekkel megvalósított falikonzol, a fekvő hengertartó és a billentő szerkezet kiforrott konstrukció. Mára már veszített népszerűségéből, mivel a Basic new típus nagyobb tudása és kedvezőbb ára háttérbe szorítótta.

A Basic Extra típus kis szélességű, nagy kinyúlású ernyők esetén alkalmazható. Amennyiben a szélesség nem haladja meg a kinyúlást 40 cm-el, úgy a karok szint eltolásos megoldását kell alkalmazni.


umbroll basic

full casette

compakt

Az Umbroll Basic napellenző esőcsatornás homlokprofillal, az alumínium profilokban a ponyvákkal színharmóniában lévő profilbetétekkel és tűgörgős csuklószerkezetekkel egészíti ki a Basic ernyők előnyös tulajdonságait. A szerkezeti részek műanyag takarással burkoltak.

A teljes szerkezet számára védelmet nyújtó tokozott megoldás a legelegánsabb megjelenésű napellenzőt eredményezi, amely kiemelkedő minőségének köszönhetően igen népszerű lett.

.A homlokprofilból kitekerhető függőleges ponyvafelület mind a lemenő nap ellen, mind a szomszédok fürkésző tekintete ellen védelmet nyújt.

Álló hengertartós napellenző extrudált alkatrészek alkalmazásával. Kisebb szerkezeti előállásával keskenyebb ereszek alá is szerelhető.


A Maxi napellenző a Giant-hoz hasonlóan a méretek bajnoka, azonban beépített esőcsatornával rendelkezik és tágabb határok között állítható a dőlésszöge.

Ha a méret a lényeg, akkor Giant napellenző. Impozáns méretei alkalmassá teszik éttermek külső teraszainak és más hasonló méretű terek árnyékolására.

Megnyerő külsejű, elegáns és még a beépített esőcsatorna is az alap felszerelés része. A hengertartó ívelt formája, illetve a kar-billentő, egyedi megjelenést kölcsönöz.

Az Umbroll Shadow napellenző esőcsatornás homlokprofillal, az alumínium profilokban a ponyvákkal színharmóniában lévő profilbetétekkel és tűgörgős csuklószerkezetekkel egészíti ki a Shadow ernyők előnyös tulajdonságait. A szerkezeti részek műanyag takarással burkoltak.


roll shade

Giant plusz

A Roll-Shade napellenző az innováció egyik úttörő képviselője. Minimalista stílusának köszönhetően kitűnően illeszkedik a modern épületekhez is.

Hajtókarral könnyen állítható dőlésszögű napellenző, amely kiváló védelmet nyújt a lenyugvó nap ellen. Vonzó megjelenésű, álló hengeres kivitel.

Svájcban elterjedtebb megjelenésű fordított szerkezetű napellenző. Alulról nézve a ponyva takarja a hordozó szerkezetet.

A Giant Plus a hazai piacon kapható egyik leghosszabb kinyúlású napellenző. A karok könyökénél elhelyezkedő  támasztó profil a ponyva feszítését szolgálja.


ideális napellenző van?


Mit kell tudnia egy ideális könyökkaros napellenzőnek? Sokszor halljuk az időjárás jelentésben, hogy magas az Uv sugárzás , ne menjünk a napra dél körül!!!  Ha minőségi napellenzőt választ, az megvédi a káros sugárzástól, nem csak dekoratív, hanem nagyon hasznos. Védi a kert garnitúrát, védi az alatta ülőket, hűvösebb lesz a terasz, az erkély, nem ázik át, nem penészedik, víztaszító, és könnyen tisztítható!!! Vissza veri a infravörös sugárzást, ezzel hűti az alatta ülőket!


Minőségi napellenzőink nagy típus választékban érhetőek el. A motoros előkészítés miatt utólag  is bemotorizálhatóak! Egyre több nagy üzletlánc forgalmaz előre gyártott távol-keleti napellenzőt , könnyű, gyenge,szerkezet, poliészter ponyvával. Se alkatrész hozzá, a nap nem csak az ponyváját teszi tönkre, de a szerkezet műanyag alkatrészei is "szétégnek", és az Uv -t sem szűrik. Az a veszélye, hogy úgy gondoljuk, hogy ha nem tűz a nap alá, akkor nem is káros, de szétéghetünk alatta.


Ezek az ernyők nem a "legjobb" ernyők, de a legolcsóbb megoldást kínálják rövid távon. Ha jó minőséget szeretne elérhető áron , vállasza könyökkaros napellenzőinket.


Napvitorláink

Fix napvitorláink egyedi méretben és kivitelezésben rendelhetőek. Napvitorla textileink a piacon nem előre gyártott textil méretben kapható.

Nagyméretű a terasz? Nem gond! A Sunbird napvitorla kiváló megoldás, ami Neked és a Vendégeidnek is tetszeni fog.


Népszerű kis méretű állványos napellezőink

A Mini Party állványos napellenzőnk talpakon álló napellenzők, a szerkezet váza 40 mm x 40 mm -es acél horganyzott zártszelvény. A szerkezet két irányba mozog, de egy tengelyre tekerednek a textilek. Változó szélességben és kinyúlásokban rendelhető.

A Batterfly állványos napellenzők egy talpakon álló ejtő karos napellenző. A szerkezet alapja 40 mm x 40 mm -es horganyzott acél zártszelvény. Az állványos napellenző működtetése redőny gurtnival történik.

Egyedi kialakítású lábakon állő napellenző. Az elhúzható textil baldahin rendszerben zárható és nyitható. A szerkezet kialakításának köszönhetően a ponyva felülete buktatható 30-30 fokba mindkét irányba. Kissebb teraszokra jacasoljuk.


Népszerű nagy méretű állványos napellenzőink

Gastro basic
 állványos
 napellenző

Gastro romantik állványos 
napellenző

Gastro full
állványos
napellenző

A gasztro basic állványos napellenző 2 vagy 3 lábon álló szerkezet. A szerkezet rögzített vázas, vagy betonra lecsavarozott, vagy betonalapba ágyazott. Maximális hossz 10 méter, az oldalsó maximális kiengedés 3,5 méter oldalanként. Az így kapott maximális árnyékolt terület 65 m2.

A gastro romantik állványos napellenző egyklasszikus megjelenésű árnyékoló. A szerkezet rögzített vázas, vagy beton alapra csavarozott, vagy betonba ágyazott. A maximális szélesség 12 méter, a maximális kinyúlás 6 méter oldalanként. A szerkezet maximálisan 120 m2 teraszt képes árnyékolni.

A Gastro full álványos napellenző 2 lábon álló szerkezet, vagy betonra csavarozott, vagy beton ágyba ágyazott állványon álló szerkezet. Az állvány szélessége maximum 6 méter, a maximum kar kinyúlás 3 méter. Tetszőleges színekben rendelhető.


Népszerű télikert napellenzőink

A VERANDA napellenző az egyik legnépszerűbb télikert árnyékoló. A szerkezetet elsősorban sík tetőfelületek külső árnyékolására tervezték.

Két motor elektronikával összehangolt működése eredményezi, hogy a ponyva felület minden állapotban feszes. Amikor az egyik motor húzza az árnyékoló feszítő profilját, a másik fékez és fordítva. 

Elől lábakon álló falról indított szerkezet. Alkalmas teraszok komplett kivitelezésére. A fábak fix keretet alkotnak, a ponyva becsukásánál az oszlopok, a merevítő szerkezet és a sínek keret ként fixen maradnak.


Különleges napellenzőink

Kitekerhető gombaernyő. Ezt a típust egyszínű textilekkel javasoljuk.

A csővázas napellenzőket olyan esetekben javasoljuk, ahol nagy kinyúlásra van szükség, és nagy lehet a szerkezet lejtése, nagy a szerelési magasság.


gombaernyőkMegrendelés menete

Mint minden árnyékolástechnikai termékünk, a napellenző is egyedi méretben és paraméterekben kerül gyártásra. A gyártás előtt azonban pontos egyeztetés szükséges, mivel a termékek több típusban és kivitelben rendelhetőek. Előre egyeztetett időpontban felkeressük Önt és egyeztetjük a részleteket. Fontos, hogy napellenzőink méretezése esetében tapasztaltuk, hogy a kinyúlás befolyásolja az árnyékot. Ezért a felméréseket célszerű olyan napszakban végezni, amikor az árnyékolni kívánt terasz napos. Gyakorlatban be tudjuk mutatni különböző eszközök segítségével az Ön által választott méretű napellenzők  hatását, és szükség esetén megbeszélhetjük azok változtatását. Egyeztetni tudunk az automatizálás lehetőségéről, és az esetleges érzékelők alkalmazásáról. Arra törekszünk, hogy olyan terméket vásároljon, ami a későbbiekben fejleszthető, vagy akár bővíthető. A napellenzők esetében számos variáció és lehetőség közül választhat. Tapasztalataink azt mutatják, hogy érdemes előre gondolkodnia, nem csak azért mert a napellenző hosszú távú befektetés, hanem azért is, mert az időjárás változása tény.

Garancia

Az általunk értékesített napellenzők esetében a garanciális idő minimum 2 év. Egyes esetekben azonban a garancia 5 év is lehet.

Napellenző ár

A napellenző ára függ a mérettől a szerkezettől, a textiltől és a működtetéstől. A napellenzők esetében általánosságban igaz, hogy minél nagyobb egy napellenző, annál olcsóbb a termék négyzetméter ára. Árajánlat kérés esetében kérjük, hogy vegye figyelembe a következőket. Fontos meghatároznia a működtetés módját, a pontos méretet, és a textil paramétereit. Kérjük, hogy minden esetben adjon meg telefonos elérhetőséget, hogy esetleges kérdések esetében felvehessük Önnel a kapcsolatot.

Könyökkaros napellenzők képekkel


Okka redőny - Minden ami árnyékolástechnika Minden jog fenntartva. desktop

Segíthetünk?

Hogyan segítsünk?