Az áraink tájékoztató jellegűek, illetve az ár változtatás jogát fenntartjuk.

Telefon: 0620 536 44 43

Új típusú műanyag redőny

(külső tokos műanyag redőny)

Minőség

Az új típusú műanyag redőny népszerűségét az alacsony árának és a hozzá tartozó kiváló minőségének köszönheti. Ez a redőny típus akár több évtizeden keresztül képes tökéletesen működni. Saját tapasztalatunk szerint az új típusú műanyag redőny élettartama akár 20-25 év is lehet.

Árak

Nem szúnyoghálós műanyag redőny                         9000 Ft / m2-től (bruttó)

Szúnyoghálós műanyag redőny ára                         16000 Ft / m2 -től

Naphálós műanyag új típusú redőny                      29.800 Ft / m2 -től

                                                      (minimum rendelés 1,3 m2)

Garancia

Minden új típusú műanyag redőnyre 2 év teljes körű garanciát vállalunk! Minden működési probléma garanciális problémának és javításnak minősül, kivétel ez alól a szándékos rongálás

Felmérés és megrendelés

Az új típusú műanyag redőnyök egyedi méretek alapján készülnek. Ezért az első lépés, a pontos méretek felmérése, és a részletek  egyeztetése. Ez után következik a gyártási folyamat, majd a kivitelezés, felszerelés. Ez a komplett folyamat 8-10 munkanapot vesz maximum igénybe.


Műszaki ismertető

A redőny tokja por festett alumínium vagy lindab lemez, a tok végek teher hordó por festéssel ellátott alumínium öntvények. A redőny tengely 38 mm-es műanyag tengely, mely porvédő csapágyazással van ellátva. A redőny sín 22 mm x 53 mm-es extrudált műanyag  redőny lefutósín, ami szigetelő gimi csíkkal bélelt. A redőny lécek 37 mm-es légkamrázott redőnylécek, melyek végükön arriterezéssel kerülnek gyártásra. A legalsó redőny léc egy alumínium extrudált profil, mely egy speciális alkatrész, egy úgy nevezett rejtett ütközőt tartalmaz. Az alumínium profil gumi párnával van ellátva. Továbbá a redőny lécek felső szálai perforálatlan redőny lécek. Működtetése történhet redőny gurtnival, redőny zsinórral, és redőny motorral. 

 • választható tok színek: fehér, sötétbarna
 • válaszható tok lemezek: lindab lemez, alumínium lemez
 • válaszható tok formák: alul csapott tok, alul felül csapott tok
 • válaszható redőny léc színek: fehér, krém, szürke, bézs, fa mintázatú, mogyoró
 • további opciók: szúnyogháló előkészítés, mobil szúnyogháló
 • további opciók: arriterezés, motor előkészítés
 • további opciók: redőny osztása egy tok esetében
 • további opciók: redőny tok méret növelése, ajtó és ablak esetében egy tok méret

Termék leírás

Ez a redőny típus a 2000-es évek elején lett kitalálva, azzal a céllal, hogy legyen egy végre jó minőségű és rendkívül tartós műanyag redőny, átmenetet képezve a hagyományos és egyszerűbb típusú műanyag redőny és az akkoriban igen csak drága alumínium redőny között. Nos, hát mit csinál a magyar, varázsol. Ötvözte a kettőt, fogta az alumínium redőny tok végeket, és hajtott rá vaslemezt,kicserélte az extrudált alumínium lefutót műanyagra. Csapágyazott tengely, rejtett ütköző, alumínium alsó záróléc, és megalakult az új típusú műanyag redőny! Természetesen az óta is folyamatos fejlődésen ment keresztül,  a jó minőségű alapanyagoknak köszönhetően. Csak egy dolog nem változik, az ára. 7.800 Ft +Áfa / négyzetméter.

Az ország legjobb minőségű új típusú műanyag redőnye az Atenád márkajelzésű új típusú műanyag redőny, szerkezeti elemeinek és kedvező árának köszönheti népszerűségét. A redőny tok porfestéssel ellátott lindab vagy alumínium  lemez, és egy pormentes csapágyazás fogadására alkalmas alumínium öntvény. A redőny tengely csapágyazott, a szerkezet mint redőny gurtni, mint redőny zsinór befogadására alkalmas.


 A redőny lécek 37 mm-es légkamrás műanyag extrudált profilok, melyek saját gyártásúak, a redőny lécek szélén egy egyedi eljárással kialakított arritetezés található. Ennek következtében a lécek vízszintesen nem tudnak elmozdulni.A tökéletes zárást a redőny palást tetején perforálatlan redőnylécek biztosítják, a legalsó redőny léc egy por festett gumírozott alumínium profil, melyben egy rejtett ütköző rendszer található. Ennek eredménye, hogy a redőnyt nem lehet túl húzni, és teljesen felhúzott állapotban is tökéletesen leengedhető, a redőny mindig könnyedén leengedhető. 


A redőny lefutó sínje 22 mm x 53 mm-es műanyag profil, mely hangcsillapítás és a jobb hőszigetelés céljából gumi profil befogadására alkalmas. A redőny tok két színben rendelhető, fehér és barna, a redőny léc színkínálata fehér, világos szürke, krém, világos famintázatú, bézs és mogyoró. Sötét színben nem rendelhető, a hosszú évek tapasztalatait össze gyűjtve csak világos színben javasoljuk és forgalmazzuk.


Új típusú műanyag redőny tartóssága

Az új típusú műanyag redőny népszerűségét az alacsony árának és a hozzá tartozó kiváló minőségének köszönheti. Ez a redőny típus akár több évtizeden keresztül képes tökéletesen működni. Saját tapasztalatunk szerint az új típusú műanyag redőny élettartama akár 20-25 év is lehet. Az általunk először 2003-ban felszerelt redőnyök a mai napig hibátlanul működnek a saját családi panel lakásban, pedig az ingatlan dél-nyugati fekvésű. Ezért a redőnyök napi használatban vannak. 


Persze azóta egy alkalommal a felhúzó gurtnik cserélve lettek, de szerkezeti beavatkozás a redőnyökön a mai napig nem történt. A felhúzó szalag cserén kívül csak takarítva lettek ezek a redőnyök, és a redőny tokba épített mobil szúnyoghálók is használható állapotba vannak. Ugyan látszik rajtuk az elmúlt 14 év összes Uv sugárzása, de a mai napig távol tartják a rovarokat, szúnyogokat. Általánosságban elmondható, hogy az Atenád új típusú műanyag redőny a tartós és olcsó redőny típusok közé tartozik.  


Új típusú műanyag redőny kezelhetősége

Az új típusú műanyag redőny egy könnyen mozgatható és működtethető redőny típus. Működtetése kézzel vagy motorral is történhet. A kézi működtetés esetében redőny gurtni, vagy redőny zsinór alkalmazható. Motoros változatban is elérhető, de egyedi redőny motort igényel működtetése. A kézi működtetés esetén a redőny gurtni alkalmazása a népszerűbb, de bizonyos esetekben ez a működtetési mód nem kivitelezhető. 


Sajnos vannak olyan ablakok és ajtók ahol a nyílászázó kerete el lett szigetelve. Ilyen esetben a redőny zsinór jelenthet hosszú távú jó megoldást. A zsinóros működtetésű új típusú műanyag redőny a hozzá tartozó extra alkatrészek miatt többlet költséget jelent. Minden egyes zsinóros redőny esetében ez a többlet ár hozzá adódik az alap árhoz, ez a gyakorlatban 800 Ft / db .


Új típusú műanyag redőny tok fajtái

Új típusú műanyag redőnyeink két tokfajtában érhetőek el. A redőny tokok típusa az alul csapott redőny tok, és az alul és felül csapott redőny tok. Az alul csapott redőny tok három méretben érhető el, 137 mm, 165 mm, és 180 mm, míg az alul felül csapott redőny tok két méretben 137 mm, és 165 mm-es változatban rendelhető.


 A redőny tok típusának kiválasztásával nem csak külső megjelenés mellett választhatunk, hanem technikai döntést is hozhatunk. Az alul felül csapott redőny tokot olyan helyekre javasoljuk, ahol az ablak tok síkja  és a falazat síkja közti különbség 10- 12 cm. Ilyenek például a szigetelés nélküli panel házak.


 Az alul felül csapott redőny tok a falon folyó vizet a redőny tok elé vezeti, és a csepegés a külső élről a párkány elé történik. 


Szúnyoghálós új típusú műanyag redőny, Kombis redőny

Új típusú műanyag redőnyeik esetében nagy népszerűségnek örvend a szúnyoghálós változat. A redőny tokba épített mobil szúnyogháló rendszernek köszönhetően távol tarthatja otthonától a kellemetlenkedő rovarokat, szúnyogokat. Nagy előnye, hogy a szúnyogháló függetlenül működtethető a műanyag redőnytől, mozgatása egyszerű, és hatékony.


 A működtetés mellett komoly érv még az ára is. Ha a termékeket azaz a redőnyt és a mobil szúnyoghálók külön külön vásárolná meg, akkor 4-5 ezer forinttal drágább lenne négyzetméterenként a kombis redőny áránál. 


Naphálós új típusú műanyag redőny, kombi pluszos redőny

A KOMBI PLUSZ redőnyrendszer éjszaka biztosítja a redőny által nyújtott nyugalmat, míg nappal a beépített textil árnyékolónak köszönhetően megvédi otthonunkat a tűző napsugarak ellen, anélkül, hogy lemondanánk a kilátás öröméről. Leengedett állapotban a szúnyogok okozta kellemetlenség is elkerülhető.


Miben más a mi Új típusú műanyag redőnyünk?

Ez a kérdés megérdemelt egy külön bejegyzést. A mássága a részletekben rejlik. Egyedül állóan a magyar piacon saját fejlesztésű és gyártású védett és márkajelzéssel ellátott alkatrészeket tartalmaz. A redőny tokvég, a redőny léc, a redőny toklemez, a redőny lefutó sín, és a hozzá tartozó kiegészítő alkatrészek saját gyártásúak, és jó minőségű alapanyagokból készülnek. A redőny lécek kóddal és sorszámmal ellátottak.


Ennek a redőny típusnak is meg voltak a gyenge pontjai, de az elmúlt 10 év fejlesztéseinek köszönhetően az összes gyerek betegséget kijavítottuk, és mára már  hibátlan lett a redőny külsőleg és működés technikailag is. A redőny lécektől a kész termékig minden alkatrésze nagy fokú odafigyeléssel, és minőség ellenőrzéssel készül. Új típusú műanyag redőny felszerelésének bemutatása videókkal


Szúnyoghálós redőny, naphálós redőny.további lehetőségeket nyújtva.

Mért érdemes ezt a redőny típust választani? Remek hő és hang szigetelő, jó minőségű alapanyagokból készül, a műanyag alkatrészei Uv stabilak, szerkezete kombinálható. Mi jelent az, hogy KOMBIS? A redőny szerkezete lehetővé teszi mobil szúnyogháló beépítését a dobozba .Ezzel pénzt takaríthat meg, hosszú távon pedig  remekül működő szúnyoghálót kap. Új típusú műanyag redőny, szúnyoghálós változata 14.800.-/m2 A napháló integrálása is lehetséges.Szúnyoghálós új típusú műanyag redőny felszerelésének bemutatása videóvalÁltalában elmondható

Az Atenád új típusú műanyag redőny egy hosszú távú választás. Jó tulajdonságai méltán tették a legnépszerűbb redőny típusaink közé. Az elmúlt 15 év fejlesztéseinek köszönhetően minden funkcióval el látva kerül az Ön ablakára szerelve. Könnyen kezelhető, tartós, tisztítható, felújítható, kopó alkatrészei hosszú élettartamúak a felhasznált alapanyagok remek minőségének köszönhetően. Kérjen árajánlatot új típusú műanyag redőnyünkre.


Hőszigetelt redőny

Az Atenád új típusú műanyag redőny remek hőszigetelő képességgel bír. A gyakorlati méréseink azt bizonyítják, hogy téli időszakban a redőny előtti és a redőny mögötti hőmérséklet különbség 5-6 fok is lehet, jó minőségű ablak esetén. Rossz zárású ablaknál ez a különbség nagyobb is lehet.Ezt a gyakorlati méréseken alapuló tényt figyelembe véve vásároljon Atenád új típusú műanyag redőnyt ami pár éven belül ingyen van. Lehetne az is a redőny szlogenje, hogy ingyen redőny az új típusú műanyag redőny.Mért válasszon új típusú műanyag redőnyt?

 • Olcsó
 • Tartós
 • Megbízható
 • Jó hőszigetelő
 • Jó hangszigetelő
 • Könnyen kezelhető
 • Szerkezetileg stabil
 • Szúnyoghálóval kombinálható
 • Garancia
 • Kiváló ár érték arány

Új típusú műanyag redőny szerelése a következő településeken:

Szentendre, Pilisszentlászló, Budakalász, Pomáz, Csobánka, Szigetmonostor, Leányfalu, Pócsmegyer, Tahitótfalu, Tahitótfalu, Dunabogdány, Kisoroszi, Visegrád, Visegrád, Dömös, Pilismarót, Érd, Sóskút, Pusztazámor, Budaörs, Törökbálint, Diósd, Biatorbágy, Herceghalom, Bicske, Óbarok, Csabdi, Mány, Szár, Újbarok, Szárliget, Páty, Zsámbék, Tök, Perbál, Pilisjászfalu , Piliscsaba , Solymár, Pilisszentiván, Pilisvörösvár, Tinnye, Telki, Remeteszőlős, Etyek, Budakeszi, Budajenő, Nagykovácsi, Pilisszántó, Üröm, Pilisborosjenő, Pilisszentkereszt, Pilisszentkereszt, Gödöllő, Szada, Veresegyház, Erdőkertes, Valkó, Vácszentlászló, Zsámbok, Isaszeg, Dány, Pécel, Dunakeszi, Göd, Sződliget, Sződ, Csörög, Csömör, Nagytarcsa, Kistarcsa, Kerepes, Kerepes, Mogyoród, Fót, Csomád, Őrbottyán, Vácrátót, Váchartyán, Kisnémedi, Püspökszilágy, Vácduka, Aszód, Kartal, Verseg, Kálló, Erdőkürt, Erdőtarcsa, Iklad, Domony, Galgamácsa, Vácegres, Váckisújfalu, Bag, Hévízgyörk, Galgahévíz, Tura, Monor, Péteri, Vasad, Csévharaszt, Monorierdő, Pánd, Káva, Bénye, Gomba, Vecsés, Üllő, Gyömrő, Ecser, Maglód, Mende, Sülysáp, Sülysáp, Kóka, Úri, Tápiószecső, Tóalmás, Tápióság, Szentmártonkáta, Szentlőrinckáta, Ráckeve, Lórév, Szigetszentmiklós, Halásztelek, Szigethalom, Tököl, Szigetcsép, Szigetszentmárton, Szigetújfalu, Szigetbecse, Makád, Dunaharaszti, Taksony, Dunavarsány, Délegyháza, Áporka, Majosháza, Kiskunlacháza, Dömsöd, Apaj, Bugyi, Alsónémedi, Gyál, Felsőpakony, Ócsa, Inárcs, Kakucs, Újhartyán, Dabas, Dabas, Tatárszentgyörgy, Hernád, Örkény, Pusztavacs, Táborfalva, Dunaújváros, Dunaújváros, Nagyvenyim, Mezőfalva, Daruszentmiklós, Előszállás, Nagykarácsony, Baracs , Baracs, Kisapostag, Perkáta, Szabadegyháza, Sárosd, Hantos, Nagylók, Százhalombatta, Ercsi, Iváncsa, Beloiannisz, Besnyő, Adony, Kulcs, Rácalmás, Tárnok, Martonvásár, Tordas, Gyúró, Ráckeresztúr, Baracska, Kajászó, Vál, Kápolnásnyék, Pázmánd, Vereb, Velence , Gárdony, Gárdony, Gárdony, Pusztaszabolcs, Esztergom, Esztergom, Dorog, Kesztölc, Leányvár, Piliscsév, Csolnok, Dág, Sárisáp, Nagysáp, Bajna, Epöl, Máriahalom, Úny, Annavölgy, Tokod, Tokodaltáró, Bajót, Tát, Mogyorósbánya, Nyergesújfalu, Lábatlan, Süttő, Neszmély, Dunaalmás, Vác, Nőtincs, Ősagárd, Felsőpetény, Kosd, Rád, Penc, Csővár, Keszeg, Alsópetény, Nézsa, Legénd, Verőce, Kismaros, Szokolya, Kóspallag, Nagymaros, Zebegény, Szob, Márianosztra, Ipolydamásd, Letkés, Ipolytölgyes, Nagybörzsöny, Vámosmikola, Tésa, Perőcsény, Kemence, Bernecebaráti, Szendehely, Berkenye, Nógrád, Diósjenő, Borsosberény, Nagyoroszi, Drégelypalánk, Hont, Patak, Dejtár, Rétság, Tereske, Bánk, Romhány, Kétbodony, Kisecset, Szente, Szátok, Tolmács, Horpács, Pusztaberki, Érsekvadkert, Balassagyarmat, Ipolyszög, Patvarc, Ipolyvece, Őrhalom, Hugyag, Csitár, Iliny, Nógrádmarcal, Cserhátsurány, Herencsény, Csesztve, Galgagyörk, Püspökhatvan, Acsa, Nógrádsáp, Galgaguta, Bercel, Vanyarc, Nógrádkövesd, Szécsénke, Becske, Magyarnándor, Cserháthaláp, Debercsény, Terény, Szanda, Mohora, Szügy, Cegléd, Tápiószentmárton, Nyársapát, Csemő, Pilis, Nyáregyháza, Újlengyel, Albertirsa, Dánszentmiklós, Mikebuda, Ceglédbercel, Cegléd, Abony, Kőröstetétlen, Jászkarajenő, Törtel, Nagykőrös, Kocsér, Nagykáta, Tápióbicske, Farmos, Tápiószele, Tápiógyörgye, Újszilvás, Tápiószőlős, Tatabánya, Gyermely, Szomor, Vértessomló, Várgesztes, Tarján, Héreg, Vértestolna, Tardos, Tata, Baj, Vértesszőlős, Oroszlány, Környe, Kecskéd, Kömlőd, Dad, Bokod, Szákszend, Császár, Vérteskethely, Bakonysárkány, Aka, Kisbér, Kisbér, Ászár, Kerékteleki, Bársonyos, Bakonyszombathely, Bakonybánk, Réde, Ácsteszér, Csatka, Súr, Tata, Szomód, Dunaszentmiklós, Kocs, Naszály, Komárom, Komárom, Mocsa, Komárom, Almásfüzitő, Ács, Nagyigmánd, Bábolna, Tárkány, Bana, Tárkány, Csép, Ete, Kisigmánd, Csém

így is ismerheti

redőnyszerelés, redőny alkatrész, motoros redőny, biztonsági redőny, redőny automata, elektromos redőny, alu redőny, redőny készítés, redőny árkalkulátor, ablak redőny, redőny árlista, hőszigetelt redőny, redőny felszerelése, redőny alkatrész bolt, olcsó redőny, redőny webáruház, redőny felhúzó, redőny webshop, redőny szerelése, redőny felszerelés, használt redőny, redőny gyártás, redőny ajtó, redőny csere, automata redőny, redőny automata szerelése, vakolható tokos redőny, motoros redőny szerelése, külső tokos redőny, hőszigetelő redőny, redony szerelés, külső redőny, redőny olcsón, belső redőny, redőny összeszerelése, akciós redőny,redőny távirányító, hangszigetelő redőny, redőny színek, redőny rendelés, redőny Újpest, redőny Kispest, redőny tárcsa, nagy redőny, redőny tartozékok, redőny alkatrész webáruház, redőny beépítés, redőny bolt, redőny felújítás, fa redőny alkatrészek, redőny típusok, redőny fajták, redőny képek, motoros redőny utólag, elektromos redőny motor, redőny szerelési útmutató, redőny árajánlat, vakolható redőny, elektromos redőny utólag, redőny motorizálás, redőny helyett, redőny nagyker, kombi redőny, belső tokos redőny, varga redőny, eladó redőny, redőny áruház, redőny eladó, redőny fórum, redőny részei, műanyag redőny árak, redőny szerelés árak, redőny készítés árak, ablak redőny árak, alu redőny árak, szúnyoghálós árak, redőny szúnyoghálóval árak, hőszigetelt redőny árak, akciós alumínium redőny árak, műanyag redőny árak, műanyag redőny alkatrészek, műanyag redőny szerelése, új típusú műanyag redőny, műanyag redőny akciók, műanyag redőny webáruház, műanyag redőny árkalkulátor, hőszigetelt műanyag redőny, műanyag redőny színek, műanyag redőny árlista, alumínium vagy műanyag redőny,alumínium redőny, alumínium redőny akció, alumínium redőny árlista, alumínium redőny színek, hőszigetelt alumínium redőny, motoros redőny ár, elektromos redőny ár, biztonsági redőny ár, redőny motor ár, kombi redőny ár, vakolható redőny tok, vakolható redőnyök, redőny tok méretek, vakolható redőny tok ár, hőszigetelt redőny tok, redőny tok szigetelés, rejtett redőny tok, beépített redőny 

Redőny szerelés folyamata:

A redőny szerelés első lépése a felmérés, a paraméterek pontos egyeztetése , a redőny típus kiválasztása, redőnytok formájának kiválasztása és a redőny léc színének kiválasztása. A pontos redőny méretek vétele után az ár kalkulálás következik. A kikalkulált ár tartalmazza a szerelési költséget, és a szállítási és egyéb költségeket is. Ez után a gyártás folyamata történik. A közösen megállapított méretek és paraméterek alapján elkezdődik az új típusú redőny gyártása. 


Általánosságban ez a folyamat a megrendelések nagyságrendjétől függően változik, de 5-8 munkanap közé tehető. A legyártott új típusú műanyag redőnyöket előre egyeztetett időpontban szállítjuk le, és szereljük fel. A szereléshez kérjük, hogy tegye lehetővé az ablakok kinyitását, mivel a redőny szerelés általában belülről történik. Amennyiben Ön biztosította a redőnyök felszereléséhez szükséges feltételeket, egy redőny felszerelésének az átlagos szerelési ideje 15-25 perc. Miután a redőnyöket felszereltük, kollégáink minden esetben rövid oktató jellegű bemutatást tartanak a redőnyök helyes működtetéséről, általános tisztításáról, és karban tartásáról.


Fontos megjegyezni, hogy a szúnyoghálóval ellátott új típusú műanyag redőnyök esetében ne feledkezzen meg a mobil szúnyogháló mozgatásáról. A hosszú ideig nem mozgatott szúnyoghálóknál általános hiba a redőny sínek elkoszosodása. A sínekben található kefe  megkeményedik, és a szúnyogháló nem megy vissza a redőny tokba. Az évente egyszer mozgatott szúnyoghálók tengelyének rugója elgyengülhet és ez is hasonló tünettel jelentkezik. A helyes működtetése a kombis szúnyoghálóknak, hogy 1-2 havonta egy teljes futtatást végzünk. Az átmozgatott szúnyogháló "öntisztulást végez" rugózata a mozgatás következtében átfrissül. Célszerű ezt a folyamatot évente legalább 5-6 alkalommal elvégezni. 

Új típusú műanyag redőny tisztítása

Új típusú műanyag redőnyök tisztítása esetében a tisztítandó redőnyt célszerű leengedni. A leengedett állapotú redőny esetében sokkal nagyobb erővel tudjuk a redőny léceket mosni. A mosáshoz bármilyen vegyszeres vizet használhatunk, lúgos és savas kémhatásút is. Ügyeljünk arra, hogy súrolószerek esetében a szemcsék felületi karcokat okozhatnak, melyek a későbbiekben nagyobb koszosodást eredményezhetnek. 


Különös figyelemmel takarítsuk meg a redőny tok lemezét. A por festéssel ellátott lemezek esetében a súrolószeres tisztítás rozsdásodáshoz vezethet. A mélyen megkarcolt redőny tokok oxidálódásnak vannak kitéve. Szúnyoghálók takarítása elvégezhető mosószeres vízzel is. Emeleti ablakok esetében a kívülről történő új típusú redőny tisztítását nem javasoljuk. Amennyiben Ön még is szeretné lemosni új típusú műanyag redőnyét, kérjük bízza ezt a munkát vagy szakemberre, vagy az időjárásra.


A-Á

Abony

4.500.-

Acsa

4.000.-

Albertirsa

4.500.-

Alsónémedi

3.000.-

Apaj

4.500.-

Áporka

5.000.-

Aszód

4.000.-

 

 

B

Bag

4.000.-

Bénye

4.000.-

Bernecebaráti

6.000.-

Biatorbágy

4.000.-

Budajenő

3.000.-

Budakalász

3.000.-

Budakeszi

3.000.-

Budaörs

3.000.-

Bugyi

4.000.-

 

 

C-Cs

Cegléd

5.000.-

Ceglédbercel

4.500.-

Csemő

5.000.-

Csévharaszt

4.000.-

Csobánka

3.000.-

Csomád

3.000.-

Csömör

3.000.-

Csörög

4.000.-

Csővár

4.000.-

 

 

D

Dabas

5.000.-

Dánszentmiklós

4.500.-

Dány

4.000.-

Délegyháza

3.500.-

Diósd

3.000.-

Domony

4.000.-

Dömsöd

4.500.-

Dunabogdány

4.500.-

Dunaharaszti

3.000.-

Dunakeszi

3.000.-

Dunavarsány

4.500.-

 

 

E-F

Ecser

3.000.-

Farmos

3.500.-

Érd

3.000.-

Felsőpakony

3.000.-

Erdőkertes

4.000.-

Fót

3.000.-

G-GY

Galgagyörk

4.500.-

Galgahévíz

4.500.-

Galgamácsa

4.500.-

Gomba

4.000.-

Göd

3.000.-

Gödöllő

3.000.-

Gyál

3.000.-

Gyömrő

3.000.-

H-I-J

Halásztelek

3.000.-

Iklad

4.000.-

Herceghalom

3.000.-

Inárcs

4.000.-

Hernád

5.000.-

Ipolydamásd

5.500.-

Hévízgyörk

4.500.-

Ipolytölgyes

5.500.-

Jászkarajenő

5.000.-

Isaszeg

3.000.-

K

Kakucs

4.000.-

Kisoroszi

4.000.-

Kartal

4.000.-

Kistarcsa

3.000.-

Káva

4.500.-

Kocsér

5000.-

Kemence

6.000.-

Kóka

3.000.-

Kerepes

3.000.-

Kosd

4.000.-

Kiskunlacháza

4.000.-

Kóspallag

5.000.-

Kismaros

5.000.-

Kőröstetétlen

5000.-

Kisnémedi

4.000.-

 

 

L-M

Leányfalu

4.000.-

Márianosztra

5.000.-

Letkés

5.000.-

Mende

3.000.-

Lórév

4.500.-

Mikebuda

5.000.-

Maglód

3.000.-

Mogyoród

3.000.-

Majosháza

3.000.-

Monor

4.000.-

Makád

4.500.-

Monorierdő

4.000.-

N-Ny

Nagybörzsöny

5.000.-

Nagykőrös

5.000.-

Nagykáta

4.500.-

Nagytarcsa

3.000.-

Nagykovácsi

3.000.-

Nyáregyháza

4.500.-

Nagymaros

4.500.-

Nyársapát

5.000.-

O-Ö

Ócsa

3.500.-

Őrbottyán

4.000.-

 

 

Örkény

5.000.-

P

Pánd

4.000.-

Pilisszántó

3.500.-

Páty

4.000.-

Pilisszentiván

3.000.-

Pécel

3.000.-

Pilisszentkereszt

4.000.-

Penc

4.000.-

Pilisszentlászló

4.000.-

Perbál

4.000.-

Pilisvörösvár

3.000.-

Perőcsény

6.000.-

Pócsmegyer

4.000.-

Péteri

4.000.-

Pomáz

3.000.-

Pilis

4.000.-

Pusztavacs

5.000.-

Pilisborosjenő

3.000.-

Pusztazámor

3.500.-

Piliscsaba

3.500.-

Püspökhatvan

4.000.-

Pilisjászfalu

3.500.-

Püspökszilágy

4.000.-

R-S

Ráckeve

4.500.-

Solymár

3.000.-

Rád

4.000.-

Sóskút

3.500.-

Remeteszőlős

3.000.-

Sülysáp

3.500.-

SZ

Szada

3.500.-

Szigetmonostor

4.000.-

Százhalombatta

3.500.-

Szigetszentmárton

4.500.-

Szentendre

3.500.-

Szigetszentmiklós

3.000.-

Szentlőrinckáta

4.500.-

Szigetújfalu

4.500.-

Szentmártonkáta

4.500.-

Szob

5.000.-

Szigetbecse

4.500.-

Szokolya

5.000.-

Szigetcsép

4.500.-

Sződ

3.500.-

Szigethalom

4.000.-

Sződliget

3.500.-

T

Táborfalva

5.500.-

Tatárszentgyörgy

5.000.-

Tahitótfalu

3.500.-

Telki

4.000.-

Taksony

3.000.-

Tésa

6.000.-

Tápióbicske

4.500.-

Tinnye

4.000.-

Tápiógyörgye

4.500.-

Tóalmás

4.000.-

Tápióság

4.500.-

Tök

4.000.-

Tápiószecső

4.500.-

Tököl

3.000.-

Tápiószele

4.500.-

Törökbálint

3.000.-

Tápiószentmárton

4.500.-

Törtel

4.500.-

Tápiószőlős

4.500.-

Tura

4.000.-

Tárnok

3.000.-

 

 

U-Ű

Újhartyán

4.000.-

Úri

4.500.-

Újlengyel

4.500.-

Üllő

3.000.-

Újszilvás

4.500.-

Üröm

3.000.-

V

Vác

4.000.-

Vámosmikola

6.000.-

Vácduka

4.000.-

Vasad

4.000.-

Vácegres

4.000.-

Vecsés

3.000.-

Váchartyán

4.000.-

Veresegyház

3.000.-

Váckisújfalu

4.000.-

Verőce

4.500.-

Vácrátót

4.000.-

Verseg

4.000.-

Vácszentlászló

4.000.-

Visegrád

5.000.-

Valkó

4.000.-

 

 

 

Z-ZS

Zebegény

5.000.-

Zsámbék

3.500.-

 

 

Zsámbok

3.500.-

kiszállás és felmérés az alábbi településeken az alábbi árakon!

Okka redőny - Minden ami árnyékolástechnika Minden jog fenntartva. desktop

Segíthetünk?

Hogyan segítsünk?