Zsalugáter

Ha Ön szeretné házát, épületét kívülről árnyékolóval ellátni, de stílusossá is tenni egyben, akkor a zsalugáter erre kiválóan alkalmas. A zsalugáterek már évszázadok óta használt és népszerű árnyékolók, amelyek nemcsak praktikusak, de öltöztetik is az épületet. A zsalugáter alkalmazásával visszahozhatók a régi idők emlékei, és ma már modern formában igazi kuriózummá tehető az épület. A zsalugáterek a mediterrán életérzést hozzák be életterünkbe. A látványos megjelenésük mellett funkcionalitásuk sem utolsó. Árnyékolási hatékonyságuk messze a legjobb a külső árnyékolók közül. A forró nyári napfényt igen hatékonyan tartja távol az épülettől. A zsalugáterek bármilyen nyílászáróra is utólag felszerelhetők, ezért méltán kedvelt árnyékolók. Anyagát tekintve lehet műanyag, fa vagy alumínium zsalugáter. Cégünk csak alumínium zsalugáterek fogalmazásával foglalkozik. Az alumínium zsalugáterek időtállóbbak, minimális karbantartást igényelnek. Nem szívja ki a nap, nem deformálódik, nem kell festegetni. Aki hosszútávú megoldást keres, annak csak egy megoldás jöhet számításba: alumínium zsalugáter.


Fix lamellás zsalugáter

Zsalugáter lamellái fixen vannak rögzítve a szárnyakhoz, dőlésszögük nem változtatható. Hőszigetelő tulajdonságuk elmarad a mozgatható lamellás kivitelétől. Általában olyan épületek esetén alkalmazzák, ahol az árnyékolástechnikánál nagyobb szerepet kap a dekoráció.


A mozgatható lamellás zsalugáter lamellái könnyen mozgathatók, és a megfelelő állásba állítva optimalizálható a beengedni kívánt fény mennyisége.
A zsalugáter lamellái egy fémrúddal vannak összekötve és ennek mozgatásával az összes lamella egyszerre azonos dőlésszögbe elmozdítható. A lamellák dőlésszögének változtatásával érhetjük el a kívánt fényviszonyokat.

Mozgatható lamellás zsalugáter


Alumínium zsalugáter.Előnyök az árral szemben.

Ha eldöntötte, hogy zsalugátert szeretne épületére, otthonára, akkor fogadjon el egy jó tanácsot tőlünk. Ne az ár alapján döntsön! Ez az apró tanács Önnek százezreket megspórolhat később. Ha Ön rosszul választja meg a zsalugátert és a céget, akitől megrendeli, komolyan kockáztatja azt, hogy ha bármi probléma lesz a későbbiekben a zsalugáterrel, akkor nem biztos, hogy orvosolni fogják a problémáját. Olcsó és silány minőségű termékek azért vannak – minden más termék esetén is – hogy egyszer el lehessen adni azoknak, akik egyből és kizárólag az ár alapján döntenek. A csalódott és frusztrált vevők belőlük kerülnek ki a legnagyobb valószínűséggel és ők is költik a legtöbbet a végén, hiszen másodjára megvenni a minőségit már egy újabb kiadással jár… Mi azt mondjuk inkább: Legyen Ön először a vevőnk, ne másodjára! Gondolkozzon hosszú távon és mérlegelje az ár mellett a minőséget, az alapanyagot és a garanciákat is! Kérjen ajánlatot tőlünk és bízunk benne, hogy ajánlatunkat megfelelőnek találja és Önt is elégedett ügyfeleink, vevőink között köszönthetjük!


Okka redőny - Minden ami árnyékolástechnika Minden jog fenntartva. desktop

Segíthetünk?

Hogyan segítsünk?