Zsalúzia- raffstore

minőség

Zalúziáink tartós és erős szerkezetek, melyek Svájci alap anyagokból kerülnek gyártásra. A szigorú minőségi előírásoknak és a gyártási technológiának eredménye, hogy nem csak dekoratív hanem rendkívül tartós szerkezetek. 

árak

Zsalúziáink ára függ a méretektől, a lamella típusától, a megvezető rendszertől, és a meghajtástól.  

Garancia

Zsalúziáinkra 5 év garanciát vállalunk.

megrendelés menete

Minden zsalúziánk egyedi méretben kerül gyártásra. Ezért  a pontos igények és típusok meghatározása miatt előzetes felmérés és egyeztetés szükséges.


Termék leírása

Innovatív kültéri árnyékoló ami egy elegáns megjelenést és praktikus árnyékolót takar, ez a zsalúzia. 


Sodronyos és vezető sínes kivitelben minden lamella típus elérhető.


Lehet tokozott, és lehet rejtett tokos, lehet kurblis, vagy motoros, egy biztos, akinek ilyen árnyékolója van, az egy életre megszereti, mert hatékony, és elegáns.  A zsalúzia lamellák négy lamella típusban rendelhetők, funkcióban és megjelenésben is más elvárásoknak megfelelve.


 A zsalúzia ideális árnyékolója lehet új építésű családi házának, vagy iroda hazának.


A zárt állapotú lamellák fényzárást biztosítanak, a nyitott állapot szabályozásával az árnyék mértéke szabályozható. Így minden esetben alkalmazkodhatunk a napsütés mértékéhez. A nyitott állapotú zsalúzia lamellák mögött a levegő cirkulál, ezzel az átmelegedett alumínium lamellák hűlnek, és így elkerülhető az árnyékoló átforrósodása is.


Bizonyos esetekben a zsalúzia további kültéri árnyékolókkal is kombinálható. A zsalúziák mellé tökéletes megoldást nyújthat a textil árnyékolók alkalmazása. Az így kialakított árnyékoló rendszer még tökéletesebb hőkizárást eredményezhet a kellő szűrt fényhatás megtartása mellett. És természetesen a lamellás zsalúziánk minden esetben a kívánt színben és formavilágban is rendelhető.


Régebbi zsalúziák esetében mindig nagy veszély volt a viharok és erős szelek által okozott lamella károsodás. A zsaluziák lamellái eldeformálódtak, és javításra szorultak. Mint mindenki, Ön is biztos tapasztalta,hogy az időjárásunk megváltozott , nem ritkán hirtelen erős viharokkal és nagy esőzésekkel tarkítottá vált az éghajlatunk. Erre előre felkészülni csak nagyon nehezen lehet. A megváltozott klíma új termékek gyártására és forgalmazására késztet. A nevünkkel ellátott termékeknek magas szintű követelményeknek kell megfelelnie. 


Nem csak folyamatosan fejlesztünk, de a gyakorlati tesztekre is nagy hangsúlyt fektetünk. Ezért a három leggyakrabban értékesített lamella típust , a c 80-ast, az s 90-est, és a z 90-est gyakorlati tesztek alá vetettük. Nem laboratóriumi körülmények között, de még is gyakorlatiasan. A videókban szereplő szélsebesség mérő adatait km/h-ban láthatja. A zsalúziák természetesen sínes változatban kerültek tesztelésre. A sínes megvezetést mindenkinek csak javasolni tudjuk, mivel nagyobb ellenállást biztosít a zsalúziák esetében.


ajánlott Zsalúzia lamella típusaink

Okka c-80 peremezett lamella 

Okka z-90 peremezett lamella

okka s-90 peremezett lamella

A peremezett zsalúzia lamellák erősebbek, és jobb zárhatóságot biztosítanak.A visszahajtott peremnek köszönhetően egy gumi szalag integrálására van lehetőség. Ez által a lamellák egymásba záródása esetén a festés nem sérülhet. További előnye , hogy extrém nagy szélterhelés mellett a lamellák egymáshoz verődésénél a gumi szalagok az ütések hangját tompítja, és a a sérüléseket is csillapítja.


zsalúzia tok típusok

Zsalúzia esetében két tok típus áll rendelkezésre. Utólagos beépítés esetében a külső zsalúzia tok, I, L, U alakban, és tervezett kivitelezés esetében a vakolható, vagy más néven rejtett zsalúzia tok.


A zsalúziák egyre népszerűbb kültéri árnyékolók. Sokszor kérdezik tőlünk, hogy zsalúzia vagy redőny? 


Melyik az előnyösebb, melyik a praktikusabb, melyik foglal kevesebb helyet, melyik szél stabilabb, mik az előnyei stb. 


A zsalúziák remek árnyékolók, és több típussal várjuk kedves ügyfeleinket. Tekintse meg kínálatunkat vagy zsalúzia videóinkat. 


Okka f 100-as zsalúzia

Az F 100-as lamella típusú zsalúzia a legrégebbi formavilággal rendelkező lamella típus.  Első pillantásra egy óriási külső reluxának tűnik. Persze ez a ténymegállapítás a valóságban nem állja meg a helyét. Ez csak látszatra igaz. A felhasznált zsinórzatok minősége lényegesen eltér a beltéri árnyékolók hasonló alkatrészeinek minőségétől.


 A sodronyos feszítés, kültéri használatra lett tervezve. A 100 mm széles lamellák kellő képen egymásba zárnak , ezért egy kellemes , és hangulatos szűrt fényt biztosítanak a felhasználók számára. Erős szélben célszerű a zsalúziát feltekerni, vagy motoros vezérlés esetében kiegészítő vezérléssel felhúzni.


Okka c 80-as peremezett zsalúzia (raffstore)

A C 80-as zsalúzia formavilága megegyező az f 80-as zsalúzia lamella formavilágával, szép íves. A lamellák teljes hosszúkban ívesen peremezettek (érősített lamellák), a végeik merőlegesen vágottak. Ezzel alkalmassá téve a vezető sínes kivitelhez. 


A tok rendszer két lehetőséget kínál fel, az utólag is felszerelhető négyzet formájú tokot és ennek vakoló éles elszigetelhető változatát. A zsalúzia működtetése lehet kézi, tekerő karos, és motoros. A lamella megvezetésnél alkalmazhatunk sodronyos megvezetést és vezető sínes megvezetést. 


A zsalúziák esetében a motoros változat egyre népszerűbb, mivel a motorok ára lassan megegyezik a tekerő karos mechanika árával. A mennyiben Ön zsalúziát szeretne, de nem tudja, hogy milyen típusút, és milyen rendszerűt, kérjen visszahívást, és felvesszük önnel a kapcsolatot.okka s 90-es peremezett zsalúzia (raffstore)

Az s 90- es lamella típusú zsalúzia forma világa a klasszikus c-80 as stílusát képviseli de lelógó kis pereme még szél állóbbá, és jobb hatásfokú árnyékolóvá teszi. Csukott állapotban a lamellák közötti hézag minimális, ezzel nagyobb hatásfokkal tudunk árnyékolni, és nincs átláthatóság. 


A négy fajta lamella típus közül az s és a z típus lamella szélessége 90 mm. Ezért a szél állósága az s és z típusú lamelláknak megnőtt a peremezésnek köszönhetően. Sínes és vezető szálas kivitelben rendelhetők, ezen megoldásokkal minden kivitelezési mód lehetséges. 


Alkalmassá teszi széles és magas üveg felületek árnyékolására a zsalúzia s 90-et. A meghajtása motoros kivitelben javasolt, ár-érték aránya miatt. Akár 16-18 négyzetméteres felület is kivitelezhető egy árnyékolóval.Okka z 90-es peremezett lamellájú zsalúzia (raffstore)

A z 90-es zsalúzia az egyik legkedveltebb zsalúzia forma. Ideális modern külsejű  új építésű házak esetében, és kedvenc zsalúzia típusa irodaházak árnyékolásánál is. a tökéletesen egymásba záródó lamellák miatt tökéletes belátás elleni védelmet nyújt. 


Vezető sínes kialakítás esetén ellen áll a viharos erejű szeleknek, dekoratív, és minimalista stílust képvisel. Ár-érték aránya miatt a zsalúzia lamella típusaink közül a Z 90-es zsalúzia méltán lett legnépszerűbb termékünk


A zsalúzia Z 90 zárt állapotában merev, és tökéletesen fényzáró. A peremezésénél gumi szalagok biztosítják a tökéletes fényzárást. Akár nagyobb felületek árnyékolására is alkalmas. Nem ritka, hogy az árnyékolni kívánt felület szélessége 4 méter, a magassága 3-3,5 méter.


A zsalúzia ilyen esetekben a leg ideálisabb választás.MULTIPED vakolható zsalúzia sínrendszer (raffstore)

Képzeljen el egy olyan vakolható tokos rendszert, ahol kívül zsalúzia van,középen redőny és belül mobil szúnyogháló, ezt tudja a Multiped zsalúzia rendszere. Mondanunk se kell, hogy ez a termék kiváló minőségben érhető el, ezért a garanciális ideje csekély 5 év.Zsalúzia színek, zsalúzia képek


 Vállalunk motoros zsalúzia készítését, javítás is!

Zsalúziák készítés országszerte

  • Zsaluzia szerelő, Zsaluzia szerelés, Zsaluzia javítás, Zsaluzia készítés, Zsaluzia eladás, Zsaluzia gyártás, Síklamellás zsaluzia, Peremezett lamellás zsaluzia,Peremezetlen lamellás zsaluzia ,Z lamellás zsaluzia, Feszített zsaluzia, Vezetősínes zsaluzia, zsaluzia szerelő, külső lamellás árnyékoló szerelő,  fazsaluzia szerelő,  zsaluzia szerelő,  alumínium zsaluzia szerelő ,   motoros zsaluzia szerelő, peremezett,  zsaluzia szerelő,  zsaluzia szerelés, külső lamellás árnyékoló szerelés fa zsaluzia szerelés,  zsaluzia szerelés,  alumínium zsaluzia szerelés,  motoros zsaluzia szerelés, peremezett zsaluzia szerelés,  zsaluzia javítás, külső lamellás árnyékoló javítás,  fa zsaluzia javítás,  zsalugáter javítás, alumínium zsaluzia javítás, motoros zsaluzia javítás,  peremezett zsaluzia javítás,  zsaluzia gyártás, külső lamellás árnyékoló gyártás, fa zsaluzia  gyártás,  zsaluzia gyártás, alumínium zsaluzia gyártás, motoros zsaluziagyártás, peremezett zsaluzia gyártás, zsaluzia eladás,  külső lamellás árnyékoló  eladás, fa zsaluzia  eladás, zsaluzia  eladás, alumínium zsaluzia  eladás, motoros zsaluzia  eladás, peremezett zsaluzia  eladás. raffstore, raffstore szerelés

Abony. Ajka, Aszód, Bácsalmás, Baja, Baktalórántháza, Balassagyarmat, Balatonboglár, Balatonalmádi, Balatonföldvár, Balatonfüred, Balatonlelle, Balmazújváros, Barcs, Bátaszék, Bátonyterenye, Battonya, Békés, Békéscsaba, Berettyóújfalu, Bicske, Biharkeresztes, Bóly, Bonyhád, Budaörs, Budapest, Cegléd, Celldömölk, Csenger, Csepreg, Csongrád, Csorna, Csurgó, Dabas, Debrecen, Derecske, Devecser, Dombóvár, Dorog, Dunaföldvár, Dunakeszi, Dunaújváros, Edelény, Eger, Elek, Encs, Enying, Érd, Esztergom, Fehérgyarmat, Felsőzsolca, Fertőd, Fonyód, Füzesabony, Gárdony, Gödöllő, Gyál, Gyomaendrőd, Gyöngyös, Győr, Gyula, Hajdúböszörmény, Hajdúdorog, Hajdúhadház, Hajdúnánás, Hajdúszoboszló, Hatvan, Heves, Hódmezóvásárhely, Hévíz, Ibrány, Izsák, Jánoshalma, Jászberény, Jászfényszaru, Jászapáti, Jászárokszállás, Kalocsa, Kaposvár, Kapuvár, Karcag, Kazincbarcika, Kecel, Kecskemét, Keszthely, Kisbér, Kiskőrös, Kiskunfélegyháza, Kiskunhalas,  Kiskunmajsa, Kistelek, Kisújszállás, Kisvárda, Komárom, Komló, Körmend, Kőszeg,Kunhegyes, Kunszentmárton, Kunszentmiklós, Lajosmizse, Lengyeltóti, Lenti, Létavértes, Letenye, Lőrinci, Makó, Marcali, Máriapócs, Martfű, Mátészalka, Mezőberény, Mezőcsát, Mezőhegyes, Mezőkövesd, Mezőkovácsháza, Mezőtúr, Mindszent, Miskolc, Mohács, Monor, Mór, Mórahalom, Mosonmagyaróvár, Nádudvar, Nagyatád, Nagyecsed, Nagyhalász, Nagykálló, Nagykanizsa, Nagykáta, Nagykőrös, Nagymaros, Nyergesújfalu, Nyíradony, Nyírbátor, Nyíregyháza, Orosháza, Oroszlány, Ózd, Paks, Pápa, Pásztó, Pécel, Pécs, Pécsvárad, Pétervására, Polgár, Polgárdi, Püspökladány, Putnok, Ráckeve, Rétság, Sajószentpéter, Salgótarján, Sárbogárd, Sarkad, Sárospatak, Sárvár, Sásd, Sátoraljaújhely, Sellye, Siófok, Siklós, Simontornya, Solt, Soltvadkert, Sopron, Sümeg, Szabadszállás, Szarvas, Százhalombatta, Szécsény, Szeged, Szeghalom, Székesfehérvár, Szekszárd, Szendrő, Szentendre, Szentes, Szentgotthárd, Szentlőrinc, Szerencs, Szigetszentmiklós, Szigetvár, Szikszó, Szolnok, Szombathely, Tab, Tamási, Tapolca, Tata, Tatabánya, Téglás, Tiszafüred, Tiszakécske, Tiszalök, Tiszaújváros, Tiszavasvári, Tokaj,  Tolna, Tótkomlós, Törökszentmiklós, Túrkeve, Újfehértó, Újszász, Vác, Várpalota, Vásárosnamény,Vasvár, Zalaegerszeg, Zalakaros, Zalaszentgrót, Zirc, Szentendre, Pilisszentlászló, Budakalász, Pomáz, Csobánka, Szigetmonostor, Leányfalu, Pócsmegyer, Tahitótfalu, Tahitótfalu, Dunabogdány, Kisoroszi, Visegrád, Visegrád, Dömös, Pilismarót, Érd, Sóskút, Pusztazámor, Budaörs, Törökbálint, Diósd, Biatorbágy, Herceghalom, Bicske, Óbarok, Csabdi, Mány, Szár, Újbarok, Szárliget, Páty, Zsámbék, Tök, Perbál, Pilisjászfalu , Piliscsaba , Solymár, Pilisszentiván, Pilisvörösvár, Tinnye, Telki, Remeteszőlős, Etyek, Budakeszi, Budajenő, Nagykovácsi, Pilisszántó, Üröm, Pilisborosjenő, Pilisszentkereszt, Pilisszentkereszt, Gödöllő, Szada, Veresegyház, Erdőkertes, Valkó, Vácszentlászló, Zsámbok, Isaszeg, Dány, Pécel, Dunakeszi, Göd, Sződliget, Sződ, Csörög, Csömör, Nagytarcsa, Kistarcsa, Kerepes, Kerepes, Mogyoród, Fót, Csomád, Őrbottyán, Vácrátót, Váchartyán, Kisnémedi, Püspökszilágy, Vácduka, Aszód, Kartal, Verseg, Kálló, Erdőkürt, Erdőtarcsa, Iklad, Domony, Galgamácsa, Vácegres, Váckisújfalu, Bag, Hévízgyörk, Galgahévíz, Tura, Monor, Péteri, Vasad, Csévharaszt, Monorierdő, Pánd, Káva, Bénye, Gomba, Vecsés, Üllő, Gyömrő, Ecser, Maglód, Mende, Sülysáp, Sülysáp, Kóka, Úri, Tápiószecső, Tóalmás, Tápióság, Szentmártonkáta, Szentlőrinckáta, Ráckeve, Lórév, Szigetszentmiklós, Halásztelek, Szigethalom, Tököl, Szigetcsép, Szigetszentmárton, Szigetújfalu, Szigetbecse, Makád, Dunaharaszti, Taksony, Dunavarsány, Délegyháza, Áporka, Majosháza, Kiskunlacháza, Dömsöd, Apaj, Bugyi, Alsónémedi, Gyál, Felsőpakony, Ócsa, Inárcs, Kakucs, Újhartyán, Dabas, Dabas, Tatárszentgyörgy, Hernád, Örkény, Pusztavacs, Táborfalva, Dunaújváros, Dunaújváros, Nagyvenyim, Mezőfalva, Daruszentmiklós, Előszállás, Nagykarácsony, Baracs , Baracs, Kisapostag, Perkáta, Szabadegyháza, Sárosd, Hantos, Nagylók, Százhalombatta, Ercsi, Iváncsa, Beloiannisz, Besnyő, Adony, Kulcs, Rácalmás, Tárnok, Martonvásár, Tordas, Gyúró, Ráckeresztúr, Baracska, Kajászó, Vál, Kápolnásnyék, Pázmánd, Vereb, Velence , Gárdony, Gárdony, Gárdony, Pusztaszabolcs, Esztergom, Esztergom, Dorog, Kesztölc, Leányvár, Piliscsév, Csolnok, Dág, Sárisáp, Nagysáp, Bajna, Epöl, Máriahalom, Úny, Annavölgy, Tokod, Tokodaltáró, Bajót, Tát, Mogyorósbánya, Nyergesújfalu, Lábatlan, Süttő, Neszmély, Dunaalmás, Vác, Nőtincs, Ősagárd, Felsőpetény, Kosd, Rád, Penc, Csővár, Keszeg, Alsópetény, Nézsa, Legénd, Verőce, Kismaros, Szokolya, Kóspallag, Nagymaros, Zebegény, Szob, Márianosztra, Ipolydamásd, Letkés, Ipolytölgyes, Nagybörzsöny, Vámosmikola, Tésa, Perőcsény, Kemence, Bernecebaráti, Szendehely, Berkenye, Nógrád, Diósjenő, Borsosberény, Nagyoroszi, Drégelypalánk, Hont, Patak, Dejtár, Rétság, Tereske, Bánk, Romhány, Kétbodony, Kisecset, Szente, Szátok, Tolmács, Horpács, Pusztaberki, Érsekvadkert, Balassagyarmat, Ipolyszög, Patvarc, Ipolyvece, Őrhalom, Hugyag, Csitár, Iliny, Nógrádmarcal, Cserhátsurány, Herencsény, Csesztve, Galgagyörk, Püspökhatvan, Acsa, Nógrádsáp, Galgaguta, Bercel, Vanyarc, Nógrádkövesd, Szécsénke, Becske, Magyarnándor, Cserháthaláp, Debercsény, Terény, Szanda, Mohora, Szügy, Cegléd, Tápiószentmárton, Nyársapát, Csemő, Pilis, Nyáregyháza, Újlengyel, Albertirsa, Dánszentmiklós, Mikebuda, Ceglédbercel, Cegléd, Abony, Kőröstetétlen, Jászkarajenő, Törtel, Nagykőrös, Kocsér, Nagykáta, Tápióbicske, Farmos, Tápiószele, Tápiógyörgye, Újszilvás, Tápiószőlős, Tatabánya, Gyermely, Szomor, Vértessomló, Várgesztes, Tarján, Héreg, Vértestolna, Tardos, Tata, Baj, Vértesszőlős, Oroszlány, Környe, Kecskéd, Kömlőd, Dad, Bokod, Szákszend, Császár, Vérteskethely, Bakonysárkány, Aka, Kisbér, Kisbér, Ászár, Kerékteleki, Bársonyos, Bakonyszombathely, Bakonybánk, Réde, Ácsteszér, Csatka, Súr, Tata, Szomód, Dunaszentmiklós, Kocs, Naszály, Komárom, Komárom, Mocsa, Komárom, Almásfüzitő, Ács, Nagyigmánd, Bábolna, Tárkány, Bana, Tárkány, Csép, Ete, Kisigmánd, Csém


Okka redőny - Minden ami árnyékolástechnika Minden jog fenntartva. desktop

Segíthetünk?

Hogyan segítsünk?