bioklimatikus pergola

Az általunk forgalmazott termékek új megvilágításba helyezik a télikert és pergola fogalmát. Képzelje el, amint a pergolája egy gombnyomásra alkalmazkodik az évszakokra jellemző időjáráshoz.


 A bioklimatikus pergola zord, barátságtalan idő esetén is teljes védelmet biztosít, ha pedig kivirul a természet, az oldalfalak felnyitásával szabadon élvezheti a friss levegő és napfény előnyeit a pergolája alatt.

A pergola családi házak esztétikai és funkcionális kiegészítésétől kezdve egészen a nagyméretű vendéglők exkluzív térfedéséig, kiváló megoldást jelent. A kényelem tovább fokozható beépített világító, illetve fűtötestek használatával.Oldal zárásra, szélstabil oldalfedések alkalmazására is lehetőség van.

bioklimatikus pergolák jellemzői

napvédelem

átmelegedés védelem

esővédelem

A szerkezet zárt lamellák esetében vissza veri a napsugárzást, és az inravörös hősugárzást. Ennek a funkciónak köszönhetően ideális árnyékot biztosít.

A nyitott lamellák esetében a levegő szabad áramlásának küszönhetően úgy hűti a teraszt hogy eközben nem kell lemondanunk a tükrözödő fénytől.

A teljesen zárt lamelláknak köszönhetően a pergolát akár esős időben is használhatjuk. A lamellák elvezetik az esővizet, és tökéletesen egymásba záródnak.


biomehanikus pergolák kiegészítői, rendelhető extrák

led világítás

A beépített led világítással hangulatos estéket tölthet a pergoláink alatt. A színváltós kültéri ledek exkluzívabbá teszik pergoláját.

infrafűtés

Az infra fűtés kellemes hőérzetet biztosít, ha az időjárás azt megkívánja. Csak egy gombnyomás, és máris más a hőérzete pergolájában.

oldalfedés

Az oldalfedések alkalmazásával a pergolája jobban alkalmazkodik a változó időjárási közülményekhez. Szükség esetén zártabbá vagy nyitottá teheti pergoláját


alap színek

A web oldalon található színek tájékoztató jellegűek, színekkel kapcsolatban helyszíni egyeztetés szükséges.


pergolkima r600

Az R600 PERGOKLIMA textil-mentes megoldással biztosít innovatív és modern megjelenésű térfedést a szabadtéri kikapcsolódáshoz. Az önhordó masszív pergola szerkezet rejtett vízelvezetésről gondoskodik, emellett opcionális fűtési és világítási lehetőségekre előkészített profilokkal bír. 


A tetőszerkezet, mozgatható alumínium lamellákból áll, melyek 0°-140° dőlésszögben elforgatható. Nyitott állapotban lehetővé teszi a levegő szabad áramlását, és így természetes légkondicionálással hűti a fedett területet. Működtetése alacsony feszültségű lineáris motorral történik. Természetes légkondicionálás és innovatív design. 


Mérethatárok: 

Szélesség: 200 - 450 cm 

Kinyúlás: 200 - 800 cm

pergoklima r610

Az R610 PERGOKLIMA az R600 típushoz hasonlóan textil-mentes megoldással biztosít térfedést a szabadtéri kikapcsolódáshoz. A rejtett vízelvezetés, illetve a fűtés és világítás kiépítési lehetőségei mellett opcionális oldalfedés is installálható. Egyedi igényeknek megfelelően tökéletes összhangot alkot a környezetével.


A tetőszerkezet, mozgatható alumínium lamellákból áll, melyek 0°-140° dőlésszögben elforgatható. Nyitott állapotban lehetővé teszi a levegő szabad áramlását, és így természetes légkondicionálással hűti a fedett területet. Működtetése alacsony feszültségű lineáris motorral történik. Falről induló típus, mely ideális teraszok fedésére.


Mérethatárok: 

Szélesség: 200 - 450 cm 

Kinyúlás: 220 - 800 cm


pergoklima r605

Az R610 PERGOKLIMA az R600 típushoz hasonlóan textil-mentes megoldással biztosít térfedést a szabadtéri kikapcsolódáshoz. A rejtett vízelvezetés, illetve a fűtés és világítás kiépítési lehetőségei mellett opcionális oldalfedés is installálható. Egyedi igényeknek megfelelően tökéletes összhangot alkot a környezetével. 


A tetőszerkezet, mozgatható alumínium lamellákból áll, melyek 0°-140° dőlésszögben elforgathatóak. Nyitott állapotban lehetővé teszi a levegő szabad áramlását, és így természetes légkondicionálással hűti a fedett területet. Működtetése alacsony feszültségű lineáris motorral történik.


Mérethatárok:

Szélesség: 200 - 450 cm 

Kinyúlás: 220 - 600 cm

pergoklima r612

Az R612 PERGOKLIMA a bioklimatikus pergolák egy újabb innovatív dizájnt kölcsönző típusa, mely falnak támasztott kivitelben érhető el. A vízelvezetésről a beépített vízgyűjtő gondoskodik. Szerkezete alumínium lamellákból áll, melyek 0°-140° dőlésszögben elforgatható. 


Teljes védelmet nyújt a napsugarak ellen, tökéletes klímát és biztonságos menedéket biztosít. További opcionális világítási alternatívákat kínál, mely az egyedi igényeknek megfelelően tökéletes összhangot alkot a környezetével. Működtetése alacsony feszültségű lineáris motorral történik. 


Mérethatárok: 

Szélesség: 200 - 450 cm 

Kinyúlás: 220 - 500 cm


Bioklimarikus pergolákról

A bioklimatikus pergolák előnye, hogy nagy stabilitású alumínium szerkezetek. A szerkezetek teteje nyitható, a lamellák dölés szöge változtatható állítható. A zárt lamelláknak köszönhetően a pergola teljesen légmenetsen és vizmentesen zárhatóvá válik. A zárt állapotú szerkezet az eső vizet a lábakba épített esővíz elvezető renszerbe vezeti, és a lábak alján található lefolyó nyíláson távozik. 


A lamellázat nyitásával nem csak fény engedhető a tetőn keretül, de a kevegő áramlás is megindul, ennek köszönhetően a pergola alatt mindig friss és hüvösebb levegő van a környezeténél. Továábbá a dölés szög ideális beállításával tükrözödő fényhez jutunk, 


Okka redőny - Minden ami árnyékolástechnika Minden jog fenntartva. desktop

Segíthetünk?

Hogyan segítsünk?