Lap plisse

                       Pliszé textil árnyékolók

Egyedi pliszé textil árnyékolóinkkal új színt vihet otthonába

pliszé  textil árnyékoló

A kereskedelmi forgalomban kapható nyílászáró rendszerek és az ügyfelek által támasztott magas esztétikai követelmények megkövetelik a belső árnyékolók folyamatos fejlesztését.

Ezen az oldalon bemutatjuk Önnek az új termékünket, a “Lapliss” fantázianevű, pliszé textil árnyékolót, mely bármilyen típusú nyílászáró rendszerhez ajánlható, legyen az akár fix, nyíló/bukó ablak, tolóajtó, esetleg tetőtéri nyílászáró.

Esztétikai megjelenése, praktikus és könnyű kezelhetősége, egyszerű telepítése méltán teszi ügyfélbarát termékké.

Lapliss: a minőségi különbség az eddig megszokott árnyékolókkal szemben

 
Az eddig megszokott belső árnyékolók (reluxák, roletták) rögzítése mindig csavarok alkalmazásával történt, ám az új árnyékoló rendszerünk nyílászáróhoz történő rögzítése nem igényli a nyílászárók felületének megfúrását. Ennek oka, hogy a „Lapliss” árnyékolók univerzális konzolok segítségével telepíthetők a nyílászáró üvegfelületére, vagy a nyílászáró üvegszorító lécének gumikédere alá. A rögzítő konzolok a felszerelés után nem látszanak, így tovább növelik a termék esztétikai megjelenését.

pliszé textil árnyékoló

Lapliss textilek

 
Az árnyékoló textil anyaga kétféle anyagtípus közül választható.

A “Colosseo” fényáteresztő típus kellemes fény játékot varázsol a helységébe, míg a vastagabb “Pantheon” anyagminőség erőteljesebb árnyékolást, nagyobb fényszűrést tesz lehetővé.

lapliss textil árnyékoló

A textilek felszíne impregnált gyantás bevonattal rendelkezik, ezért azok vízlepergető hatása lehetővé teszi az árnyékoló vegyszer nélküli, kézzel történő tisztítását. A pliszírozott textil a teljes üvegfelületet befedi, így a roletta rendszerektől eltérően nem marad fényrés az ablakon. A textilek által lefedhető legnagyobb egybefüggő üvegfelület 150cm*230 cm-ben határozható meg.

A „Lapliss” textil árnyékoló keretszerkezete extrudált alumínium profilokból készül és a jelenleg forgalmazott textilszínek mindegyike mellé színazonos keretszerkezetet kínálunk, a textil színéhez hasonlatos zsinórzattal.

Amennyiben az ügyfél a textil színétől eltérő RAL színben szeretné megrendelni a keretszerkezetet, úgy annak színe a RAL színmintából, tetszőlegesen választható.

LaPliss textil előnyei:

– Fényáteresztő- (Colosseo) és fényzáró (Phanteon) színvilág
– A textil színéhez igazodó zsinórzat, illetve szinterezett alumíniumprofi l is választható.
– Anyaga 100% poliészter
– Vízlepergető bevonatú felület, ezáltal könnyen tisztítható, kézzel mosható.
– A textil harmonikaszerűen záródik össze, használata során bárhol megállítható.
- Bármilyen alakú és dőlésszögű ablakra felszerelhető.

Mozgatási irányok

 
A termék működtetési irányát attól függően érdemes megválasztani, hogy a nyílászáróhoz hogyan lehet a legkényelmesebben hozzáférni.

lapliss textil árnyékoló

A vízszintes mozgatású kivitelt olyan nyílászárókhoz ajánljuk, melyek nagy üvegfelülettel, esetleg eleve magasan helyezkednek el. A függőleges mozgatású kivitelből kétfajta irányíthatóság választható. A felülről lefelé működtethető kivitel a könnyen hozzáférhető nyílászárók ideális működtetési iránya, míg az alulról felfelé mozgatható kivitel a konyhák ablakainak ideális árnyékolója. A működtetési irányok felár nélkül választhatók.

A technikai kialakításának köszönhetően bármelyik működési irányt is választja a textil mindig az adott pozícióban marad, önmagától nem változtatja meg helyzetét. A szerkezetekben nincs rugó, így az árnyékolót működtetvén nem fordulhat elő anyagfáradásból adódó törés. A termék egyszerű felépítése a hosszú élettartam garanciát

Miért az Atenád lapliss?

1

Nincs több fúrás

Nem kell a felszereléséhez a nyílászárót megfúrni vagyis nem hagy nyomot a nyílászárón.

2

Minimális helyigény

A nyílászáró üvegfelületére közvetlen rögzül, ezáltal minimális a helyigénye.

3

Rugós szerkezet nélkül

Nem tartalmaz rugós szerkezetet, ezáltal hosszabb az élettartama, nincs benne olyan alkatrész, ami elérik és eltörik.

4

Nagyobb felületekre is

Maximális, egybefüggő üvegfelület 150 cm x 230 cm.

Lap plisse képekkel

Vállaljuk lap plisse készítését régi plisse rendszerű árnyékolók javítását!


Kulcsrakész, látogatót weboldalt kínálunk!

Weblap készítés

Kulcsrakész, látogatót weboldalt kínálunk!

Mi megcsinálunk mindent. Nincs más dolgod, mint elmondani, hogy mivel foglalkozol és készen szállítjuk weboldalad. Nem hagyunk magadra később se.

Okka redőny - Minden ami árnyékolástechnika Minden jog fenntartva. desktop

Segíthetünk?

Hogyan segítsünk?