Az áraink tájékoztató jellegűek, illetve az ár változtatás jogát fenntartjuk.

Telefon: 0620 536 44 43

Redőny motorizálás- motoros redőny 

A technikai fejlődésnek köszönhetően a motoros redőny készítése mára már mindenki számára elérhetővé vált. A redőny motor gyártók folyamatosan fejlesztik termékeiket, és ennek eredménye, hogy egyre kedvezőbb a redőny motor ára. A beépített termékekre 5 év garancia társul. A garanciális időn belüli meghibásodások gyakorisága igen alacsony, mivel a gyártók figyelme a pontos futás teljesítmény meghatározása révén kiszámított. A redőny motorok több típusban , több márkában érhetőek el a magyar piacon. Vannak közöttük ismertebb és kevésbé ismert márkák. Fontos a választásnál megnézni, hogy melyik gyártó milyen szolgáltatássokkal, és milyen szerviz hálózattal rendelkezik. Érdemes több helyről informálódnia és több ajánlatot bekérnie. 


Redőny motorizálás szolgáltatásaink

Utólagos redőny motorizálás szolgáltatásaink, és a szolgáltatással kapcsolatos kifejezések.

Utólagos redőny motorizálás

meglévő redőny motorizálás

műanyag redőny motorizálás

alumínium redőny motorizálás

faredőny motorizálás

távirányítós redőny motor beépítés

kapcsolós redőny motor beépítés

elektromos redőny motor beépítés

Redőny motorizálás 
árak

Redőny motorizálás áraink Budapest és Pest megyére érvényesek, más települések esetében a kiszállási díj egyedi elbírálás szerint történik.

 • kapcsolós redőny motorok beépítve: 28.000 Ft/ db-tól.
 • távirányítós redőny motor beépítése 32.000 Ft/ db-tól
 • faredőny motorok 35.000 Ft/ db -tól.
 • redőny kapcsolók: 3.000 Ft / db 
 • redőny távirányítók 5.000 Ft / db-tól
 • egyéb érzékelők ( fény érzékelés ) 8.000 Ft -tól

így is 
keresheti

 • motoros redőny ár
 • motoros redőny távirányító
 • motoros redőny házilag
 • motoros redőny bekötése
 • motoros redőny szerelés
 • automata redőny felhúzó
 • elektromos redőny utólag
 • redőnymotor
 • redőny utólagos motorizálása
 • elektromos redőny motor ár
 • redőny motor utólag
 • motoros redőny távirányító
 • motoros redőny kapcsoló

részletekért érdeklődön telefonon: 06 1 44 54 077

Kapcsolós redőny motorok

Kapcsolós redőny motorok a legegyszerűbb redőny motor típusok. A kapcsolókkal vezérelt csőmotorok a megoldást kínálják redőny vezérlés terén. A mechanikusan beállított végállások között fel és le vezérelhetőek. Több típusban és teljesítményben rendelhetőek és beépíthetőek. A  teljesítményüket illetően megtalálható 10 Nm, 13 Nm, 30 Nm, 50 nm, és 100 Nm, változatokban, az egészen kis méretű redőnyöktől a garázskapu méretekig alkalmazhatóak. Léteznek vész meghajtó karos úgy nevezett NHK változatokban is. A működtetésük egy vagy több kapcsolóról is történhet. Több helyről vezérlés esetén minden motornak relézve kell lennie. A redőny motorok fejlődése miatt ezek a redőny motorok mára már elavult technikailag fejletlen redőny motorok. Új redőny vásárlása esetén nem célszerű ilyen motor típust vásárolni, mivel egy kicsit nagyobb költség befektetésével sokkal nagyobb és többet tudó redőny motort vásárolhatunk. Általánosságban elmondható, hogy a kapcsolós motorok felett eljárt az idő. 

Kapcsolós redőny motor ára: 24.000 Ft -tól


Rádiós redőny motorok

A rádiós redőny motorokat a technikai fejlődésnek és fejlesztéseknek köszönhetjük. A rádióvevőkkel egybe épített redőny motorok ára a gazdaságosabb gyártás következtében nagyon kedvezően alakult. Ha figyelembe vesszük, mennyibe kerül egy redőny kapcsoló és a hozzá tartozó elektromos hálózat kiépítése, és hogy mennyiben kerül egy több motor vezérlésére alkalmas redőny távirányító, akkor a matematikai egyenleg a rádiós rendszer felé billen. Magyarán szólva olcsóbb a rádiós redőnymotorok telepítése. Ezért lett és ezért népszerűek a rádiós motorok. Természetesen a rádiós redőny motorok is több típusban és teljesítményben vásárolhatóak meg . Ebből is léteznek kisebb és nagyobb teljesítményű rádiós motorok. Általánosságban elmondható, hogy a rádió vezérlésű redőny motor jó döntés és kiváló az ára. 

Rádiós redőny motor ára: 32.000 Ft -tól


Prémium redőny motorok

A prémium redőny motorok a piaci megjelenésük óta egyre népszerűbbek. A prémium redőny motorok két típusra bonthatóak, léteznek kapcsolós és rádiós kivitelben egyaránt. Az óriási előnye ezen motor típusoknak az akadály és nyomaték érzékelés. Az akadály érzékelésnek köszönhetően óvja és védi a redőnyt a mechanikai sérülésektől, és a használatból eredő károsodásoktól. A prémium redőny motorok érzékelik akár egy kis redőny alkatrész meghibásodását is, azonnal megállnak és vagy vissza engedik, vagy éppen felhúzzák a redőnyt. A motoros redőnyöknél a leggyakrabban előforduló javítások oka, hogy véletlenül ráengedik a redőnyt valamire. Egy eldőlt partvis, egy útban hagyott szék, vagy egy virágcserép is okozhat kisebb vagy nagyobb károsodást a már meglévő redőnynél. Ha Ön prémium redőny motort vásárol, és azt kellő szakértelemmel rendelkező kivitelező építi be Önnek, ezektől a több tízezreket is jelentő kiadásoktól is megkímélheti magát. Legyen akár kapcsolós rendszere, legyen akár rádiós, a prémium redőny motor a legjobb hosszú távú döntést kínálja az Ön számára.

Kapcsolós prémium redőny motor, akadály , nyomaték érzékeléssel, kis és nagy méretű redőnyök esetében is alkalmazható. Az akadály és nyomaték érzékelésnek köszönhetően lefagyás elleni védelmet is nyújtó kapcsolós prémium redőny motorok egyre népszerűbbek a redőnyt motorizálni vágyok körében.

Prémium kapcsolós redőny motor ára: 35.000 Ft-tól

Rádió vezérléses prémium redőny motorok a legkedveltebb redőny motorok a most építkezők között. Az új redőnyök esetében ezt a motor típust válasszák a leggyakrabban, mivel tudása és hatékonysága remek árral párosul. A távirányítók minden esetben remek kiegészítői ezen redőny motoroknak. 

Prémium rádiós redőny motor ára: 42.000 Ft-tól

Prémium redőny motorok előnyei:

 • Akadály érzékelés
 • Nyomaték érzékelés
 • Lefagyás elleni védelem
 • Visszahúzási funkció
 • Tartósság
 • Költség hatékonyság
 • Energia takarékosság
 • Biztonság
 • Komfort
 • Kényelem

Távirányítós redőnyök, redőny távirányítók

Elege van a rengeteg távirányítóból? Használjon az egész házban egy távirányítót, nézze végig távirányító családjaink kínálatát, és válasszon ki kedvére egy típust. 

Az Ipod redőny távirányító család az egyszerű távirányítók közé tartozik. A kis méretű távirányító működéséről gomb elem gondoskodik. A gombelem típusa CR 2032. Ezt az elem típust szinte bármelyik üzletben megvásárolhatja. A távirányító család kínálatában szerepel 1 csatornás,  5 csatornás, és 15 csatornás változat is. Ezen távirányítok léteznek időprogramos változatokban is. 

A style redőny távirányító család a legkeresettebb termékeink közé tartozik. Működéséről gombelem gondoskodik, melynek típusa CR 2430. Ez az elem típus bárhol megvásárolható. A távirányító család kínálatában szerepel 1 csatornás,  5 csatornás, és 15 csatornás változat is. Ezen távirányítok léteznek időprogramos változatokban is.  A style távirányítók ára a prémium rádiós redőnymotorokhoz díjmentes.

A minimál távirányító család a mai kor és divatirányzat minden kritériumának megfelel. A távirányító fémházban található. A kezelő szervek üveg lap hatásúak, és nagyon pontos működtetést tesznek lehetővé. A legnagyobb előnye a hatótávolsága. Tesztjeink szerint akár két betonfalon keresztül is képes rádiójeleket kibocsájtani, és akár 40-50 redőny vezérlésére is alkalmas. Több típusban és több változatban is elérhető a minimál távirányító család.


Kiegészítő vezérlés redőnyökhöz

Rádiós redőny motorok esetében gyakran felmerül az automatizálás kérdése. Sajnos nem mindenki teheti meg , hogy egész nap otthon legyen és akkor eressze le a redőnyt, amikor pont a nyílászáróra tűz a nap. Erre a problémára jelent jó megoldást a tapadó korongos fény érzékelő. Az összehangolt redőny ablakára fel tapasztott érzékelő rádió jel segítségével kommunikál a redőny motorral, és folyamatosan figyeli a fényértéket. Amikor a beállított érték mérhető, a redőnyt leengedi, majd addig a pontig húzza vissza, hogy figyelhesse a fény értéket. Amint a fényerő csökken, abban az esetben felhúzza a redőnyt. A termék gombelemmel működő fényérzékelő.

egyéb települések ahol értékesítünk és szükség esetén javítunk:

Abony. Ajka, Aszód, Bácsalmás, Baja, Baktalórántháza, Balassagyarmat, Balatonboglár, Balatonalmádi, Balatonföldvár, Balatonfüred, Balatonlelle, Balmazújváros, Barcs, Bátaszék, Bátonyterenye, Battonya, Békés, Békéscsaba, Berettyóújfalu, Bicske, Biharkeresztes, Bóly, Bonyhád, Budaörs, Budapest, Cegléd, Celldömölk, Csenger, Csepreg, Csongrád, Csorna, Csurgó, Dabas, Debrecen, Derecske, Devecser, Dombóvár, Dorog, Dunaföldvár, Dunakeszi, Dunaújváros, Edelény, Eger, Elek, Encs, Enying, Érd, Esztergom, Fehérgyarmat, Felsőzsolca, Fertőd, Fonyód, Füzesabony, Gárdony, Gödöllő, Gyál, Gyomaendrőd, Gyöngyös, Győr, Gyula, Hajdúböszörmény, Hajdúdorog, Hajdúhadház, Hajdúnánás, Hajdúszoboszló, Hatvan, Heves, Hódmezóvásárhely, Hévíz, Ibrány, Izsák, Jánoshalma, Jászberény, Jászfényszaru, Jászapáti, Jászárokszállás, Kalocsa, Kaposvár, Kapuvár, Karcag, Kazincbarcika, Kecel, Kecskemét, Keszthely, Kisbér, Kiskőrös, Kiskunfélegyháza, Kiskunhalas,  Kiskunmajsa, Kistelek, Kisújszállás, Kisvárda, Komárom, Komló, Körmend, Kőszeg,Kunhegyes, Kunszentmárton, Kunszentmiklós, Lajosmizse, Lengyeltóti, Lenti, Létavértes, Letenye, Lőrinci, Makó, Marcali, Máriapócs, Martfű, Mátészalka, Mezőberény, Mezőcsát, Mezőhegyes, Mezőkövesd, Mezőkovácsháza, Mezőtúr, Mindszent, Miskolc, Mohács, Monor, Mór, Mórahalom, Mosonmagyaróvár, Nádudvar, Nagyatád, Nagyecsed, Nagyhalász, Nagykálló, Nagykanizsa, Nagykáta, Nagykőrös, Nagymaros, Nyergesújfalu, Nyíradony, Nyírbátor, Nyíregyháza, Orosháza, Oroszlány, Ózd, Paks, Pápa, Pásztó, Pécel, Pécs, Pécsvárad, Pétervására, Polgár, Polgárdi, Püspökladány, Putnok, Ráckeve, Rétság, Sajószentpéter, Salgótarján, Sárbogárd, Sarkad, Sárospatak, Sárvár, Sásd, Sátoraljaújhely, Sellye, Siófok, Siklós, Simontornya, Solt, Soltvadkert, Sopron, Sümeg, Szabadszállás, Szarvas, Százhalombatta, Szécsény, Szeged, Szeghalom, Székesfehérvár, Szekszárd, Szendrő, Szentendre, Szentes, Szentgotthárd, Szentlőrinc, Szerencs, Szigetszentmiklós, Szigetvár, Szikszó, Szolnok, Szombathely, Tab, Tamási, Tapolca, Tata, Tatabánya, Téglás, Tiszafüred, Tiszakécske, Tiszalök, Tiszaújváros, Tiszavasvári, Tokaj,  Tolna, Tótkomlós, Törökszentmiklós, Túrkeve, Újfehértó, Újszász, Vác, Várpalota, Vásárosnamény,Vasvár, Zalaegerszeg, Zalakaros, Zalaszentgrót, Zirc, 


A-Á

Abony

4.500.-

Acsa

4.000.-

Albertirsa

4.500.-

Alsónémedi

3.000.-

Apaj

4.500.-

Áporka

5.000.-

Aszód

4.000.-

 

 

B

Bag

4.000.-

Bénye

4.000.-

Bernecebaráti

6.000.-

Biatorbágy

4.000.-

Budajenő

3.000.-

Budakalász

3.000.-

Budakeszi

3.000.-

Budaörs

3.000.-

Bugyi

4.000.-

 

 

C-Cs

Cegléd

5.000.-

Ceglédbercel

4.500.-

Csemő

5.000.-

Csévharaszt

4.000.-

Csobánka

3.000.-

Csomád

3.000.-

Csömör

3.000.-

Csörög

4.000.-

Csővár

4.000.-

 

 

D

Dabas

5.000.-

Dánszentmiklós

4.500.-

Dány

4.000.-

Délegyháza

3.500.-

Diósd

3.000.-

Domony

4.000.-

Dömsöd

4.500.-

Dunabogdány

4.500.-

Dunaharaszti

3.000.-

Dunakeszi

3.000.-

Dunavarsány

4.500.-

 

 

E-F

Ecser

3.000.-

Farmos

3.500.-

Érd

3.000.-

Felsőpakony

3.000.-

Erdőkertes

4.000.-

Fót

3.000.-

G-GY

Galgagyörk

4.500.-

Galgahévíz

4.500.-

Galgamácsa

4.500.-

Gomba

4.000.-

Göd

3.000.-

Gödöllő

3.000.-

Gyál

3.000.-

Gyömrő

3.000.-

H-I-J

Halásztelek

3.000.-

Iklad

4.000.-

Herceghalom

3.000.-

Inárcs

4.000.-

Hernád

5.000.-

Ipolydamásd

5.500.-

Hévízgyörk

4.500.-

Ipolytölgyes

5.500.-

Jászkarajenő

5.000.-

Isaszeg

3.000.-

K

Kakucs

4.000.-

Kisoroszi

4.000.-

Kartal

4.000.-

Kistarcsa

3.000.-

Káva

4.500.-

Kocsér

5000.-

Kemence

6.000.-

Kóka

3.000.-

Kerepes

3.000.-

Kosd

4.000.-

Kiskunlacháza

4.000.-

Kóspallag

5.000.-

Kismaros

5.000.-

Kőröstetétlen

5000.-

Kisnémedi

4.000.-

 

 

L-M

Leányfalu

4.000.-

Márianosztra

5.000.-

Letkés

5.000.-

Mende

3.000.-

Lórév

4.500.-

Mikebuda

5.000.-

Maglód

3.000.-

Mogyoród

3.000.-

Majosháza

3.000.-

Monor

4.000.-

Makád

4.500.-

Monorierdő

4.000.-

N-Ny

Nagybörzsöny

5.000.-

Nagykőrös

5.000.-

Nagykáta

4.500.-

Nagytarcsa

3.000.-

Nagykovácsi

3.000.-

Nyáregyháza

4.500.-

Nagymaros

4.500.-

Nyársapát

5.000.-

O-Ö

Ócsa

3.500.-

Őrbottyán

4.000.-

 

 

Örkény

5.000.-

P

Pánd

4.000.-

Pilisszántó

3.500.-

Páty

4.000.-

Pilisszentiván

3.000.-

Pécel

3.000.-

Pilisszentkereszt

4.000.-

Penc

4.000.-

Pilisszentlászló

4.000.-

Perbál

4.000.-

Pilisvörösvár

3.000.-

Perőcsény

6.000.-

Pócsmegyer

4.000.-

Péteri

4.000.-

Pomáz

3.000.-

Pilis

4.000.-

Pusztavacs

5.000.-

Pilisborosjenő

3.000.-

Pusztazámor

3.500.-

Piliscsaba

3.500.-

Püspökhatvan

4.000.-

Pilisjászfalu

3.500.-

Püspökszilágy

4.000.-

R-S

Ráckeve

4.500.-

Solymár

3.000.-

Rád

4.000.-

Sóskút

3.500.-

Remeteszőlős

3.000.-

Sülysáp

3.500.-

SZ

Szada

3.500.-

Szigetmonostor

4.000.-

Százhalombatta

3.500.-

Szigetszentmárton

4.500.-

Szentendre

3.500.-

Szigetszentmiklós

3.000.-

Szentlőrinckáta

4.500.-

Szigetújfalu

4.500.-

Szentmártonkáta

4.500.-

Szob

5.000.-

Szigetbecse

4.500.-

Szokolya

5.000.-

Szigetcsép

4.500.-

Sződ

3.500.-

Szigethalom

4.000.-

Sződliget

3.500.-

T

Táborfalva

5.500.-

Tatárszentgyörgy

5.000.-

Tahitótfalu

3.500.-

Telki

4.000.-

Taksony

3.000.-

Tésa

6.000.-

Tápióbicske

4.500.-

Tinnye

4.000.-

Tápiógyörgye

4.500.-

Tóalmás

4.000.-

Tápióság

4.500.-

Tök

4.000.-

Tápiószecső

4.500.-

Tököl

3.000.-

Tápiószele

4.500.-

Törökbálint

3.000.-

Tápiószentmárton

4.500.-

Törtel

4.500.-

Tápiószőlős

4.500.-

Tura

4.000.-

Tárnok

3.000.-

 

 

U-Ű

Újhartyán

4.000.-

Úri

4.500.-

Újlengyel

4.500.-

Üllő

3.000.-

Újszilvás

4.500.-

Üröm

3.000.-

V

Vác

4.000.-

Vámosmikola

6.000.-

Vácduka

4.000.-

Vasad

4.000.-

Vácegres

4.000.-

Vecsés

3.000.-

Váchartyán

4.000.-

Veresegyház

3.000.-

Váckisújfalu

4.000.-

Verőce

4.500.-

Vácrátót

4.000.-

Verseg

4.000.-

Vácszentlászló

4.000.-

Visegrád

5.000.-

Valkó

4.000.-

 

 

 

Z-ZS

Zebegény

5.000.-

Zsámbék

3.500.-

 

 

Zsámbok

3.500.-

kiszállás és felmérés az alábbi településeken az alábbi árakon!

Okka redőny - Minden ami árnyékolástechnika Minden jog fenntartva. desktop

Segíthetünk?

Hogyan segítsünk?