Rólunk

Minden, ami árnyékol....

Szakmai tapasztalatainkat új termékek felszerelésével és mások által készített termékek javításával szereztük, folyamatosan részt veszünk gyártói fejlesztésekben, egyedi megoldások kivitelezésében. 18 éve a lakosság szolgálatában!

Azért vagyunk mások....

Számunkra a legfontosabb, hogy büszkék lehessünk a saját munkánkra, az értékesített és felszerelt termékek kezelhetőségére és tartósságára. Ami új állapotában nem működik jóé az később se kopik össze, legfeljebb szétesik.


  • Műanyag redőnyök, beépített szúnyoghálóval is!
  • Alumínium redőnyök,beépített szúnyoghálóval, akár motoros kivitelben is!
  • Fa redőnyök, motoros kivitelben is!
  • Alumínium keretes és mobil szúnyoghálók!
  • Napellenzők, szél- fény érzékeléses vezérléssel!
  • Zsaluziák, szél-fény érzékeléses vezérléssel!

Reluxa

A reluxa az egyik legnépszerűbb és legrégebben elterjedt árnyékoló, mely az évek alatt a változó igényeket figyelembe véve képes volt mindig megújulni és korszerűbb típusokkal megjelenni a piacon. 

Redőnyök

Ez a redőny típus a 2000-es évek elején lett kitalálva, azzal a céllal, hogy legyen egy végre jó minőségű műanyag redőny, átmenetet képezve a hagyományos műanyag redőny és az akkoriban igen csak drága alumínium redőny között.

Szúnyoghálók

A szúnyoghálók készítése, javítása az árnyékolástechnika részévé vált. A felmerülő igényekre reagálva a 2000-es évek  elején megjelentek a rugós rendszerek, ezek lehetővé tették a mozgatható szúnyoghálók készítését.


Zsalúziák
raffstorok

Innovatív kültéri árnyékoló ami egy elegáns megjelenést és praktikus árnyékolót takar, ez a zsalúzia. Sodronyos és vezető sínes kivitelben minden lamella típus elérhető. Lehet tokozott, és lehet rejtett tokos, lehet kurblis, vagy motoros.

Beltéri textil
 árnyékolók

A beltéri textil árnyékolók olyan egyedi anyag összetétellel rendelkeznek, amitől Uv állóak, és szűrik az infravörös hősugárzást is. Vannak fény áteresztőek, vannak fényzáró textilek, és van ami fényzáró és hő visszaverő textil típusú. 

Télikert
 árnyékolók

Ha Önnek téli kertje van, vagy átlátszó tetejű terasza, akkor a nyári napok ismerős problémája , a teljes átforrósodás, amikor a  hőmérő higanyszála teljesen kiakad,nem ritka, hogy egy téli kert belső hőmérséklete 60  fok! 


Napellenzők

A Bankon árnyékoló egy hasonló szerkezetű árnyékoló mint a Separet, viszont az alsó alumínium profilját be akaszthatjuk egy kampós állítható kar szerkezetbe, ezzel dőlés szöget adva árnyékolónknak, és egy hasonló hatást érünk el , mint egy könyök karos napellenzőnél. A ponyvának köszönhetően az esővíz lefolyik róla, vissza veri az UV sugárzást.

Erős szélben viszont könnyen elállítódhatnak a rögzítő karok, és az alsó profil kiakadhat.Nézze meg teljes napellenző kínálatunkat a szöveg alatti linkre kattintva, mert a Balkon napellenzőt csak szél védett helyre javasoljuk, és folyamatos "felügyeletet" igényel.

Naphálók

Mit érdemes tudni a naphálókról? Egy speciális textil, PVC bevonattal, egyedi és védett eljárással készül. Gyártás során a textilt két irányba feszítik, a szálakat kilapítva vonják be környezetbarát bevonattal, ez által minden irányba szabható, használat során nem deformálódik, nagy szakító szilárdsággal bír, mosható, kültéri és beltéri használatra egyaránt alkalmas. Légáteresztő, több fajta árnyékoló rendszerbe integrálható. Az anyag szélessége 177cm , 267cm, 323cm. Tehát ablak, és ajtó magasság, illetve magasabb oldalfedéseknél is használható. Kültéri alkalmazás esetén a hővisszaverő képessége rendkívüli.


Okka redőny - Minden ami árnyékolástechnika Minden jog fenntartva. desktop

Segíthetünk?

Hogyan segítsünk?