Szalagfüggöny

minőség

Szalagfüggönyeink minősége a felhasznált alapanyagoknak  köszönhetően kiváló, akár az alap árú szalagfüggönyeink is tartós és dekoratív árnyékolói lehetnek irodáinak, munkahelyének, lakásának.

árak

A szalagfüggönyeink ára függ a felhasznált textil minőségétől és a szalagfüggöny karnis szélességétől. A karnis ára 4.500 Ft / méter, a textiljeink 1.600 Ft / m2 -től elérhetőek. 

garancia

A szalagfüggönyeinkre 2 év teljes körű garanciát vállalunk.

megrendelés menete

Megrendelés előtt helyszíni egyeztetés szükséges, ahol a pontos részletek egyeztetése után gyártjuk le szalagfüggönyeit.


A szalagfüggöny ideális árnyékolója lehet irodája számára. Több típusú anyag, nagy színválaszték, három szalag méret. Fény áteresztő és fényzáró textilekkel.


A minimalista iroda árnyékoló

Stílusos szalagfüggönyök a minimal design jegyében Az irodák és bankok egyik legideálisabb árnyékolója a szalagfüggöny, de akár otthonunkba is ideális választás lehet, mely tökéletesen alkalmas a nagy üvegfelületekkel rendelkező nyílászárók árnyékolására. 


A lamellák elfordításával szabályozhatja a beáramló fény mennyiségét, melynek köszönhetően kellemes hangulatot varázsolhat helységeibe. A lamellák széles színválasztékának köszönhetően, otthonában is élvezheti a szalagfüggöny által teremtett hangulatos fény-árnyékot. 


Számítógéppel ellátott munkahelyek vagy nedves, párás kereskedelmi helyiségek (cukrászdák, konyhák) belső munkaterületeinek árnyékolására ajánljuk a fényzáró – általában PVC alapú lamellák alkalmazását. Széles szalagfüggöny textilválaszték. Rendkívül széles anyag és típus választék közül válogathat az egészen egyszerűtől a luxusig.


Szalagfüggöny képekkel
Okka redőny - Minden ami árnyékolástechnika Minden jog fenntartva. desktop

Segíthetünk?

Hogyan segítsünk?